«Έχει γίνει πολύ σούσουρο, δεν χρειάζεται κανέναν...» - Τα "καρφιά" του Στάθη Σχίζα για το Survivor All Star

Ποιους ανέφερε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχει γίνει πολύ σούσουρο, δεν χρειάζεται κανέναν...» - Τα

Το πρωί της Παρασκευής (23/12) στην πρωινή εκπομπή «Μega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα. Ο επιχειρηματίας, που τον είδαμε στο trailer του Survivor All Star (δείτε το εδώ) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Mega και αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που προκαλούν "σούσουρο" και δεν υπάρχει λόγος, όπως υποστηρίζει.

Ο Στάθης Σχίζας διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ την τελευταία τους απόδραση), λίγο πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο.

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για το Survivor All Star

Ο Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησαν κάμερα του Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη, σε βραδινή τους έξοδο. Ο επιχειρηματίας ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο και, όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε σχετικά.

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι θεωρεί "τσούφιο" όλον αυτόν τον ντόρο με τα όσα ακούγονται για την σημμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου και τις συνεχείς δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη, που δίνει όλη την ώρα έστω και λίγα στιοχεία, κάθε φορά.

Επιπλέον είπε πως το παιχνίδι δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά το Survivor και μόνο αυτό.

«Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μεγάλο σούσουρο, αν θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Τι Survivor All Star χωρίς Αγγελόπουλο και… και… και… Το brand είναι το Survivor, δεν χρειάζεται κανέναν Στάθη, κανέναν Αγγελόπουλο και κανέναν Κατσούλη. Μπορεί να πάρει αυτή τη στιγμή 10 ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπάει και το πρόγραμμα να πάει μία χαρά» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Το Survivor χρειάζεται όλους τους παίκτες αλλά και κανέναν» κατέληξε ο Στάθης Σχίζας.

Οι δυο ομάδες του Survivor All Star και οι ημέρες προβολής

Το πρωί της Τρίτης 20/12, η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό Μας, ανακοίνωσε τον τρόπο με τον οποίο θα χωριστούν και θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Όσον αφορά το πότε θα τους δούμε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, πρεμιέρα το Survior All Star θα κάνει στις 8 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται στις 21:00 από Κυριακής έως και Τετάρτη, όπως δηλαδή συνέβαινε πάντα.