Έκαναν 2 εβδομάδες να στολίσουν - Ανίτα Μπράντ και Χάρης Χριστόπουλος έβαλαν πάνω από 5 Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι τους

Πόσο θα τους έρθει η ΔΕΗ άραγε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τον γιο τους να έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχουν καταφέρει πολύ καλά.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, κρυφά στη Λευκάδα, μακριά από τα φώτα των media, με μόνο έξι καλεσμένους (δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους)

«Ήταν κλειστός ο γάμος, ήμασταν 6-7 άτομα. Ήταν δική μου ιδέα, τα είχα προετοιμάσει βέβαια λίγο με την Άννα και είπα μια ψυχή που είναι να βγει… Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Μετά το μυστήριο βάλαμε όλοι μαγιό, κάναμε μπάνιο και ξαπλώσαμε στα αρμυρίκια. Νιώθω ξαφνικά μια γαλήνη, είναι σπουδαίο πράγμα ο γάμος» είχε πει ο Χάρης Χριστόπουλος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 και από τότε είναι αχώριστο, ειδικά από τη μέρα που απέκτησε το παιδάκι τους (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

Το σπίτι Χριστόπουλου- Μπράντ

Το ζευγάρι μένει μαζί με τον γιο τους σε ένα πανέμορφο σπίτι loft στο Γκάζι.H αισθητική του σπιτιού και η διακόσμησή είναι μίνιμαλ, με λίγα, αλλά σημαντικά και συλλεκτικά αντικείμενα που ομορφαίνουν κάθε γωνιά. Οπως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο που δεσπόζει στο καθιστικό.

«Πριν από μια δεκαετία αποφάσισα να αγοράσω ένα παλιό εργοστάσιο στο γραφικά όμορφο Γκάζι, όπου μέσα σε αυτό υπήρχε και το σπίτι του βιομήχανου. Αφού προχωρήσαμε σε πλήρη κατεδάφιση, μετέτρεψα όλο τον χώρο σε σύγχρονα lofts. Πλέον διαμένω σε ένα από αυτά δέκα χρόνια τώρα και ομολογώ ότι θεωρώ το σπίτι μου τον ομορφότερο χώρο σε όλο τον κόσμο», είχε αποκαλύψει ο φωτογράφος.

Έχοντας μπει λοιπόν τα Χριστούγεννα Αννίτα Μπράντ και Χάρης Χριστόπουλος στόλισαν το σπίτι τους, όπως κάνουν κάθε χρόνο (δείτε πως στόλισαν πέρσι) και για ακόμη μια φορά εντυπωσίσαν.

Όπως είδαμε από ανάρτηση της make up artist στο Instagram, επέλεξαν να στολίσουν όχι ένα, αλλά πάνω από 5 δέντρα στο σαλόνι τους.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Επιτέλους το ολοκλήρωσα το στόλισμα μόνο δύο βδομάδες μου πήρε πάνω κάτω επειδή δεν ήμουν σίγουρη τι θέλω να κάνω.

Φέτος αποφασίσαμε να βάλουμε μερικά δέντρα μόνο με φωτάκια γι’ αυτό όμως σκεφτόμουνα τι άλλο να βάλω ώστε να έχει και λίγο χρώμα όλη η ατμόσφαιρα. Μάζεψα άδεια κουτιά τα συσκεύασα σε διάφορα χρώματα χαρτιών με κορδέλες και με αυτό έκανα ένα σύνθεση όπου είναι σαν να βγαίνουν όλα τα δώρα από ένα κόκκινο κουτί και πέφτουνε κάτω στο πάτωμα, αυτό ήταν τουλάχιστον η ιδέα που ήθελα να κάνω τώρα αν βγήκε θα μου πείτε εσείς», έγραψε στη λεζάντα της.