«Είναι κολακευτικό να ακούς, αλλά...» - Η σοκαριστική απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Τάκη Καραγκούνια

Αναμενόμενο θα λέγαμε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι κολακευτικό να ακούς, αλλά...» - Η σοκαριστική απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Τάκη Καραγκούνια

Το πρωί της Παρασκευής (23/12) στην πρωινή εκπομπή «Μega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πρόσφατα την είδαμε ένα διαφορετικό look απ' το συνηθισμένο της (δείτε εδώ την αλλαγή) μίλησε στην εκπομπή του Mega, για τα όσα ακούγονται σχετικά με τον Τάκη Καραγκούνια και τα σχόλια του για εκείνη.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα συμμετέχει στο Survivor All Star , σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν σήμερα το πρωί, (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Η σοκαριστική απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Τάκη Καραγκούνια

Tην Ελευθερία Ελευθερίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη η οποία απάντησε μεταξύ άλλων για το Survivor All Star.

Η τραγουδίστρια, ξεκίνησε λέγοντας ότι υπήρχαν προτάσεις και συζητήσεις σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά για να το κάνεις αυτό θέλει αρκετή δύναμη στην ψυχή σου. Βέβαια, από τις απαντήσεις της άφησε ερωτιματικά, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν απάντησε ξεκάθαρα. Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, είπε πολύ συνοπτικά ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει και τίποτα άλλο.

«Υπήρχε κρούση για το Survivor, έγιναν συναντήσεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι για όλους. Θα πρέπει να έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής για να το κάνεις. Είναι πολύ μεγάλη απόφαση», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου για την πρόταση που δέχτηκε από το Survivor All Star.

Μέσα σε όλα η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και τους παίκτες που δεν δέχονται το πλαφόν στην αμοιβή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο καθένας αξιολογεί τον εαυτό του και διαπραγματεύεται τα χρήματα. Αν κάποιος είναι τόσο ικανός, που θα κάνει μία καλύτερη διαπραγμάτευση και κερδίσει κάτι καλύτερο, τότε μπράβο του. Κάποιες φορές είμαστε λίγο άπληστοι».

Σχετικά με τα όσα είπε ο Τάκης Καραγκούνιας για εκείνη η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε: «Μεταξύ μας, που…; Είναι κολακευτικό να ακούς τόσο ωραία σχόλια από έναν άνδρα. Το βρίσκω κολακευτικό».

«Τη γουστάρω σαν χαρακτήρα και σαν παίκτρια, γιατί είναι αληθινή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει μεταξύ μας» είχε σχολιάσει ο Τάκης Καραγκούνιας για την Ελευθερία Ελευθερίου.