Ετοιμάζει βαλίτσες η Ελένη Μενεγάκη - Εκεί θα περάσει τα Χριστούγεννα με τον Ματέο και τα παιδιά

Νέα απόδραση για την οικογένεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πολύ από τις κορυφαίες παρουσιάστριες, που διαθέτουμε, καθώς όλα αυτά τα χρόνια είναι στην ελληνική τηλεόραση με μοναδική εξαίρεση τη χρονιά, που έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί.

Η αγάπη της για την τηλεόραση είναι γεγονός, όπως όμως και η λατρεία, που τρέφει για την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα 3 παιδιά της από τον πρώτο της γάμο (δείτε εδώ τον γοητευτικό αδερφό του Ματέο).

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και έτσι η Ελένη θα έχει όλον το χρόνο να χαρεί στιγμές με τα πρόσωπα, που αγαπάει μιας και έχει αποκαλύψει, πως δεν του χορταίνει και οι γιορτές είναι μια ευκαιρία να ''μαζεύονται''.

«Το βλέπω από τον Μάκη και την οικογένειά του αυτό. Όταν κόβουμε πίτες, δεν κόβουμε μία, μία είναι για εμάς και τα παιδιά που υπάρχει και ο τσακωμός ποιος θα το κερδίσει (το φλουρί), η άλλη είναι με τους γονείς μας και τα αδέρφια μας κλπ, εκείνοι κόβουν πάντα και ένα κομμάτι για τη δουλειά. Εγώ αυτό δεν το ήξερα», είχε πει σε άλλη εκπομπή της η παρουσιάστρια.

Σε κάθε περίπτωση, ταξιδεύει συχνά είτε με τον Μάκη, είτε άλλες φορές με τα παιδιά της ξεχωριστά με τον πιο αγαπημένο της προορισμό να είναι η Άνδρος (δείτε εδώ τι της συνέβη στο νησί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο).

Μέσα από δηλώσεις, που έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/12 στην εκπομπή της Ελένη στο Mega, την είδαμε να αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το που θα περάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Έτσι θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων η Ελένη Μενεγάκη

«Χριστούγεννα θα κάνω και με τα τέσσερα παιδιά. Πρωτοχρονιά δεν θα είμαστε εδώ. Θα ταξιδέψουμε γιατί και εμείς τότε θα έχουμε διακοπές», είπε η Ελένη Μενεγάκη τονίζοντας πως θα είναι μαζί της τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της.

 Μενεγάκη & Παντζόπουλος