Δε συμφωνούσε με την επιλογή της - Η ανάρτηση του Δάντη για τη συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor all star

Θα χωριστούν για 2η φορά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η πρεμιέρα το Survivor all star είναι πολύ κοντά και πλέον έχουν ανακοινωθεί τα περισσότερα ονόματα, που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι και μάλιστα το Σάββατο 24/12 είδαμε μια ακόμη νέα ανακοίνωση.

Στο νέο αυτό trailer ήταν και το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου κάτι, που δε μας έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση, αφού είχαμε καταλάβει λίγο πολύ, πως θα φύγει ξανά για το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ το τελευταίο και καυτό trailer).

Αυτό, όμως που επίσης ξέρουμε για εκείνη είναι η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, την οποία δεν κρύβουν καθόλου. Ο τραγουδιστής την καμαρώνει αλλά όσο να ναι δε συμφωνεί με την επιλογή της αυτή να φύγει ξανά μακριά του.

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες», είχε πει επί του θέματος ο Δάντης.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τη συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor all star

Σε κάθε περίπτωση δε μπορεί να την πάει κόντρα ή να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον της, επομένως στηρίζει την επιλογή της με όποιο τίμημα και αυτό φάνηκε μέσα από την ανάρτηση, που έκανε στο λογαριασμό του στο instagram, δείχνοντας σε όλους αλλά και σε εκείνη, πως είναι μαζί της σε ό,τι και αν επιλέξει.

«Έλα ρε Ζήνα πολεμίστρια», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Δάντης για Ασημίνα