«Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να…» - Η ξαφνική δημόσια κατάθεση ψυχής της Δούκισσας Νομικού

Τι την απασχολεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πρόσωπο, που πάντα απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με ό,τι και αν κάνει με πιο πρόσφατο νέο για εκείνη, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση να έχει να κάνει με την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε όμως πρόσφατα και συνάδελφος της από την εκπομπή πρόκειται για περσινά ξινά σταφύλια (δείτε εδώ ποιος το είπε) και έτσι και η Δούκισσα έχει επικεντρωθεί σε άλλες ασχολίες.

Η πιο βασική, που την ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλο στη ζωή της είναι η οικογένεια και τα παιδιά και αυτό φαίνεται και μέσα από αναρτήσεις της Δούκισσας στα social media.

Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε πως, βάφτισε μέσα στο καλοκαίρι τα παιδάκια της, χωρίς να το καταλάβει κανείς αφού ήθελε να κρατήσει τη στιγμή πιο ιδιωτική.

Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε», είχε τονίσει η Δούκισσα.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Σε ό,τι αφορά τα Χριστούγεννα και την ιδιαίτερη αυτή περίοδο η οικογένεια της θα είναι πολύ δεμένη, αφού όλα τα επαγγελματικά έχουν πάει πίσω με μία ανάρτηση του μοντέλου το Σάββατο 24/12 στο instgram να περιγράφει τα περίεργα συναισθήματά της γι αυτήν την εποχή.

«Ho Ho Ho… Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και φτάσαμε στα Χριστούγεννα; Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εσένα αυτές οι γιορτές. Για τα δικά μου εφηβικά χρόνια σήμαιναν ευκαιρία για … ύπνο και ταβανοθεραπεία.. Βλέπεις, αντί να με «γλύκαιναν», μου δημιουργούσαν άγχος. Και προσμονή. Για κάτι που δεν ερχόταν. Αλλά περίμενα. Τί ήταν όμως αυτό που περίμενα; Ούτε που ήξερα. (Σε μπέρδεψα , ή με καταλαβαίνεις; )

Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα. Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Και ναι, είδα τη μαγεία. Βρήκα τη ζεστασιά. Την ουσία των ημερών. Κι αν με ρωτάς, έχω ακόμα προσμονή, ακόμα περιμένω. Ξέρεις τί; Μα τον Άγιο Βασίλη φυσικά …! Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα, αγάπη, ηρεμία και πολλές στιγμές ευτυχίας. Καλά Χριστούγεννα», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.