Η αινιγματική ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά το χωρισμό από τον Τριβυζά και τις φήμες περί τρίτου προσώπου

Λίγο πριν ανοίξει τη νέα σελίδα στη ζωή της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ πρόσφατα είχαμε δει - μέσα στο καλοκαίρι - τον γάμο, που έκανε η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Παναγιώτη Τριβυζά με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία στα πρώτα πλάνα, που είδαμε από την εκκλησία.

Η συνέχεια φαίνεται, πως δεν ήταν τόσο ευχάριστη για την εξέλιξη της σχέσης, αφού μετά από 5,5 χρόνια κοινής ζωής και πολύ σύντομα από τον γάμο ήρθε το τέλος, κάτι που επιβεβαίωσε και ο επιχειρηματίας.

«Δεν μπορώ να πω ότι η είδηση δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν κάποια όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Παρόλα αυτά σέβομαι τη δουλειά που κάνετε εσείς και θα απαντάω στις ερωτήσεις που πρέπει να απαντάω. Από όσο ξέρω θα βρεθεί η Σταυρούλα στο Survivor All Star. Ας αφήσουμε τις προσωπικές όμως ερωτήσεις, όλα καλά», είχε τονίσει προσφάτως ο Τριβυζάς.

Η Σταυρούλα από τη μεριά της δεν έχει κάνει ακόμα επίσημες δηλώσεις, ωστόσο μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο λογαριασμό της στα social media, αντιλαμβανόμαστε όλοι σε τι διάθεση είναι.

Η νέα αινιγματική ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά τον χωρισμό της

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του trailer για το Survivor all star με το όνομα της, στη συνέχεια η ίδια έκανε ένα story, με το οποίο έλυσε μια για πάντα τη σιωπή της για τον χωρισμό (δείτε το εδώ).

Δε σταμάτησε εκεί, αφού την Κυριακή 25/12 με αφορμή τα Χριστούγεννα εκείνη ευχήθηκε στους φίλους της, αλλά έριξε και μία σπόντα.

«Αυτά τα Χριστούγεννα να σας κάνει κάποιος μια τόσο σφιχτή αγκαλιά που όλα τα σπασμένα μέσα σας να κολλήσουν για πάντα», έγραψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Χρυσαειδή νέα ανάρτηση