«Είναι τα πιο παραμυθένια αυτά τα Χριστούγεννα» - Η συγκινητική δήλωση της Λένας Δροσάκη για τις γιορτές

Όλα όσα αποκάλυψε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @lenakidrs)
(instagram / @lenakidrs)

Η Λένα Δροσάκη που την είδαμε πριν από λίγο καιρό μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη να προσταγωνιστούν σε μια θεατρική παράσταση (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και συγκίνησε μετά από όσα πέρασε με την κατάσταση εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη στην δικαστική διαμάχη, που διαδραματίζονταν (δείτε εδώ την κατάθεση της).

Μετά τη συμμετοχή της στις «Σέρρες», η Λένα Δροσάκη κάνει την έκπληξη και επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα ρόλο... μυστήριο στα «Τρία μίλια» του STAR.

Η αποκάλυψη της Λένα Δροσάκη για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο

Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την ψυχοθεραπεία, για τα φετινά Χριστούγεννα αλλά και για το τηλεοπτικο της μέλλον.

Αυτήν τη σεζόν σάς βλέπουμε και στην κοινωνική σειρά του ΣΚΑΙ «Στοργή», στο ρόλο της Νανάς.

Η Νανά είναι ένα πλάσμα φιλόδοξο, μια γυναίκα καριέρας, που ενώ έχει συμφωνήσει με το σύντροφό της (Κωνσταντίνος Λάγκος) να είναι μαζί χωρίς παιδιά, τελικά η δική του ανάγκη αλλάζει. Η δική της όμως δεν μετακινείται και αυτό φέρνει αλλαγές.

Η σειρά αυτή δείχνει ότι έχουμε αρχίσει να ξεπερνάμε το ταμπού της ψυχοθεραπείας και να αναγνωρίζουμε ότι, όταν χρειαζόμαστε βοήθεια, πρέπει να μιλάμε σε κάποιον.

Θέτει πολλά ζητήματα, όπως το πώς τραυματίζεται ένα πλάσμα. Θέτει ζητήματα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, το οποίο δεν ασχολείται με την ψυχοθεραπεία. Υπάρχουν μοτίβα σχέσεων, όπως, για παράδειγμα, το ότι όταν μια κακοποιημένη μητέρα δεν παίρνει την απόφαση να προστατέψει τον εαυτό της, αυτό μεταβιβάζεται και στο παιδί που και αυτό με τη σειρά του δεν θα προστατέψει τον εαυτό του αφού δεν έμαθε να το κάνει. Είναι μια αλυσίδα πραγμάτων, τα οποία η σειρά θέτει πολύ φανερά και ανοιχτά στην τηλεόραση και είναι ωραίο γιατί βλέπουμε και την άλλη όψη του νομίσματος και αυτό μας βάζει σε σκέψεις.

Μια που είμαστε σε κλίμα γιορτών, είναι πιο ωραία τα φετινό Χριστούγεννα λόγω του γιου σας, του Αναστάση;

Η αλήθεια είναι ότι εμένα τα Χριστούγεννα ήταν πάντα η αγαπημένη μου περίοδος. Φέτος, που και ο Αναστάσης καταλαβαίνει πιο πολύ, στολίσαμε νωρίς, από τον Νοέμβριο, και κάθε πρωί ανάβουμε το δέντρο. Είναι πιο παραμυθένια αυτά τα Χριστούγεννα, είμαστε πιο οικογένεια και είναι πολύ συγκινητικό γιατί γινόμαστε και εμείς παιδιά. Ξυπνάμε με άλλη διάθεση.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε ότι στη ζωή του υπάρχει η περίοδος πριν σας γνωρίσει και αυτή μετά τη γνωριμία σας. Είναι όμορφο που ένας άνθρωπος δεν φοβάται να εκδηλώσει έτσι τα αισθήματά του, γιατί έχουμε γίνει λίγο πιο κλειστοί...

Και εμένα με συγκίνησε και του το είπα. Ο Αλέξανδρος είναι ένας άνθρωπος πολύ εκδηλωτικός -υπάρχουν και οι στιγμές που είναι κλειστός- και είναι πολύ σημαντικό να ακούς από το σύντροφό σου να λέει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο να το λέει, αλλά να το αποδεικνύει και με τις πράξεις του.