«Συνήλθα στο νοσοκομείο, από εκείνα τα...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Άννας Φόνσου για περιστατικό

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Συνήλθα στο νοσοκομείο, από εκείνα τα...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Άννας Φόνσου για περιστατικό

Το μεσημέρι της Κυριακής (25/12) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα έκανε δηλώσεις για τις περιπτώσεις βιασμών στην Ελλάδα (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε για περιστατικό που της συνέβη σε νοσοκομείο τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά και την απόφαση της μετά από αυτό.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην εκπομπή της ΕΡΤ, ήταν καλεσμένη και η Σμαράγδα Καρύδη, που αποκάλυψε διάφορα για αυτήν και την οικογένεια της, αλλά και το περιστατικό που είχε (δείτε εδώ τι έγινε).

Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τα περσινά Χριστούγεννα

Καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο του Studio 4 βρέθηκε η Άννα Φόνσου. Η σπουδαία ηθοποιός αφηγήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ιστορίες από προηγούμενα Χριστούγεννα που της έχουν μείνει χαραγμένα.

Η ιδρύτρια του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» περιέγραψε αρχικά μία αστεία ιστορία από τα μαθητικά της χρόνια, που είχε κάνει τον "Χριστό" στην θεατρική παράσταση του σχολείου, κάτι που δεν πήγε και πολύ καλά θα λέγαμε.

«Στην Τήνο που μεγάλωσα οι Καθολικοί κάνουν αναπαράσταση ζωντανά, βάζουν ένα παιδάκι να κάνει τον Χριστό, τους Μάγους και τα λοιπά. Κι εμένα με έβαλαν να κάνω τον Χριστό. Εγώ όμως δεν ήθελα, ήθελα να έχω πιο πολλή δράση, μίλαγα και ερχόταν η καλόγρια και μου έλεγε: μη μιλάς βρε Άννα, μιλάει το μωρό που μόλις γεννήθηκε;» ανέφερε η Άννα Φόνσου.

«Και της έλεγα: αν κάνω το Πάσχα τον Χριστό που ανεβαίνει τον Γολγοθά, δεν θα ξαναμιλήσω. Κι έτσι έγινε» καταλήγει.

Η κυρία Φόνσου περιέγραψε ακόμη μία χριστουγεννιάτικη ιστορία, η οποία αποδείχθηκε πιο περιπετειώδης.

«Ο πρώτος μου άντρας ήταν στη Νέα Υόρκη. Μου λέει θα έρθεις μόνη σου, γιατί αυτός δούλευε εκεί. Φτάνω με το αεροπλάνο και λένε: όσοι είστε πρώτη θέση θα έρθει να σας παραλάβει το ελικόπτερο. Εγώ εκεί τρελάθηκα. Μας παίρνει το ελικόπτερο και προσγειωνόμαστε στην ταράτσα της Pan American» διηγήθηκε η Άννα Φόνσου.

«Εκεί μπαίνουμε σε ένα ασανσέρ, από κάτω με περίμενε ο άντρας μου. Και για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη γίνεται μπλακ-άουτ και σταματάει το ασανσέρ. Επανήλθε μετά από δευτερόλεπτα. Εγώ συνήλθα στο νοσοκομείο, γιατί λιποθύμησα. Βλέπει ο άντρας μου μία να την κουβαλάνε στο νοσοκομείο, είχε έρθει να με πάρει με τον Βασίλη Φωτόπουλο» συμπληρώνει η ηθοποιός.