«Έκανα πολλές απόπειρες….» - Η Έλενα Ασημακοπούλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @elena_asimakopoulou)
(instagram / @elena_asimakopoulou)

Η Έλενα Ασημακοπούλου, που πρόσφατα είχε μιλήσεις για τον πρώην άνδρα της και την δύναμη που της δίνει η κόρη της (δείτε εδώ τα λόγια της) σε μια νέα συνέντευξη της μίλησε όχι μόγο για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα επαγγελματικά της, κάτι που για αυτήν μετά από τόσο καιρό είναι νέο.

Η ηθοποιός, μετά τον γάμο της είχε απομακρυνθεί από τον χώρο του θεάτρου και της τηεόρασης, θέλοντας να αφιερωθεί στην οικογένεια της και ασχολούνταν με τον χώρο της μόδας και τον υποδημάτων.

Η για πρώτη φορά αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιστροφή της στη μυθοπλασία μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια γη, που πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή η εισβολή ενός νέου προσώπου στην σειρά (δείτε εδώ ποιος).

Επέστρεψες στη μυθοπλασία με τη σειρά «Άγρια Γη» στον ΣΚΑΙ μετά από περίπου τρεις σεζόν αποχής. Ήταν το κατάλληλο timing;

Ήταν ξεκάθαρα το κατάλληλο timing! Ήθελα πολύ να επιστρέφω τηλεοπτικά, και ακόμα περισσότερο στη συγκεκριμένη σειρά καθώς ο ρόλος που υποδύομαι είναι για μένα μια πρόκληση.

Τι σε έπεισε να αποδεχθείς αυτή την πρόταση;

Αρχικά το σενάριο. Από την πρώτη στιγμή, αισθάνθηκα ότι η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, με πολλές ανατροπές. Επίσης, ήθελα πολύ να συνεργαστώ με αυτό το υπέροχο cast ηθοποιών.

Σου είχε λείψει η δουλειά σου;

Πάρα πολύ! Δεν σου κρύβω ότι τα τελευταία χρόνια έκανα πολλές απόπειρες να επιστρέψω επαγγελματικά. Είχα επικοινωνήσει για να κλείσω ραντεβού με αρκετές παραγωγές και είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον να δουλέψω ξανά με σκηνοθέτες με τους οποίους είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά οι προσπάθειές μου έπεφταν στο κενό.

Πώς σε έκανε να αισθανθείς αυτό; Φοβήθηκες ότι ίσως θα μείνεις εκτός;

Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο να μιλώ με ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και να μου λένε «ναι, θα σε έχουμε υπ’ όψιν μας». Μετά το «Για πάντα παι διά», είχα μείνει για πολλά χρόνια εκτός.

Ο ανταγωνισμός τη φετινή σεζόν είναι μεγάλος, με αποτέλεσμα να μοιράζεται η πίτα της τηλεθέασης. Τα νούμερα τα παρακολουθείς, σε επηρεάζουν;

Πάντα κοίταζα τα νούμερα τηλεθέασης και συνεχίζω να τα κοιτάζω. Θέλω να πηγαίνει καλά η σειρά διότι δουλεύει πολύς κόσμος για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Είναι δυσάρεστο να κόβεται κάτι ξαφνικά.

Οι καθημερινές σειρές είναι απαιτητικές. Πώς ισορροπείς μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής;

Η αλήθεια είναι ότι φέτος κουράζομαι πολύ. Προσπαθώ να τα προλάβω όλα και να είμαι εξίσου καλή σε όλα. Είμαι όμως ευγνώμων που έχω δουλειά και χαρούμενη που μπορώ να προσφέρω όλα όσα χρειάζονται στην καθημερινότητα τη δική μου και του παιδιού μου.