Χριστίνα Κοντοβά: Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το χωρισμό από τον Καλημέρη - Διακοπές εκτός Ελλάδος με την Άντα

Που πήγαν;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Μπορεί να έχουν περάσει μερικές μόνο εβδομάδες από τον χωρισμό "βόβμα" της Χριστίνας Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά η σχεδιάστρια μόδας δεν το έβαλε κάτω και έτσι πήρε την κόρη της και πήγαν να κάνουν τις διακοπές τους κάπου ξεχωριστά και τροπικά.

Η Χριστίνα Κοντοβά μετά την γνωστοποίηση της είδησης του χωρισμού της από τον επιχειρηματία, έκανε την πρώτη της εμφάνιση μόνη και μαυροφορεμένη (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Η χριστουγεννιάτικη απόδραση της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της στο εξωτερικό

Η Χριστίνα Κοντοβά πέρασε μια δύσκολη χρονιά ύστερα από τον χωρισμό της από τον Τζώνη Καλημέρη, ωστόσο η ίδια με αισιοδοξία περιμένει πώς και πώς να μπει το 2023. Μάλιστα, με αφορμή της εορτές των Χριστουγέννων η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας διοργάνωσε ένα μοναδικό ταξίδι στην Τανζανία με την μονάκριβη κόρη της, Ada.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τη ζεστασιά της Αφρικής κάνοντας βουτιές στον Ωκεανό! Η Χριστίνα Κοντοβά από την ημέρα που έγινε μητέρα της Ada είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά και κάθε ημέρα είναι για εκείνη μια μικρή γιορτή.

Η σχεδιάστρια μόδας συνεχώς μοιράζεται στα social media φωτογραφίες και βίντεο από το υπέροχο ταξίδι της στην Τανζανία.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας ανάρτησε διάφορες φωτογραφίες με την κόρη της, να φαίνονται και οι δύο ευτυχισμένες το λιγότερο και γαλήνιες, περνώντας ωραία μακριά απ' όλους και απ' όλα, χωρίς να έχουν τίποτα στο κεφάλι της.

Η Χριστίνα Κοντοβά σε διακοπές με την κόρη της.
(instagram / @ckontova)

Επιπλέον, η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε ένα βίντεο της στην παραλία του νησιού να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και ένα αέρινο μαύρο παρεό να ταιριάζουν "γάντι" για να μην ξεχνάμε το επάγγελμα της φυσικά και έτρεχε ανέμελη και γαλήνια, με το χαμόγελο της να δίνει δύναμη στους ακόλουθους της, μιας και δεν δίστασαν να σχολιάσουν με θετικά λόγια τις διακοπές της σχεδιάστριας.