Στο νοσοκομείο η Μαρία Καλάβρια - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Όλα όσα γνωρίζουμε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @mariakalavria)
(instagram / @mariakalavria)

Μπορεί όλοι να να βρίσκονταν σε οικογενειακά τραπέζια με φίλους και γνωστούς ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε εδώ την κοινή του συνάντηση), αλλά η Μαρία Καλάβρια είχε άλλη παρέα, αυτή των γιατρών και των νοσοκόμων. Η επιχειρηματίας που πριν λίγο καιρό έκανε μια αποκάλυψη για μια επίθεση (δείτε εδώ τα λόγια της) ανάρτησε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Τι συνέβη, ανήμερα των Χριστουγέννων και βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο και όχι με την οικογένεια και τους φίλους της;

Η φωτογραφία της Μαρίας Καλαβρία μέσα στο νοσοκομείο

Η Μαρία Καλάβρια είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz με καριέρα ζηλευτή. Πλέον είναι επιχειρηματίας ενώ είναι πολύ ενεργή και στα social media. Η ίδια, μοιράζεται μαζί μας, διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Καλάβρια τα φετινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά για εκείνη, καθώς τα πέρασε στο νοσοκομείο. Η επιχειρηματίας δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του θαλάμου που νοσηλεύεται, χωρίς όμως να αναφέρει το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε εκεί.

Η ίδια έγραψε στο insta-story της, ότι μερικές φορές ένα χαμόγελο μπορεί να είναι αρκετό για να φτιαξει την διάθεση κάποιου. Επιπλέον, είπε ότι άλλα κανονίζει και άλλα γίνονται, που αυτό έχει συμβεί σε όλους του ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους και τελείωσε δίνοντας ευχές για τα χριστούγεννα και γενικά για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε και πρώτα απ' όλα υγεία για να είμαστε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους.

«Μερικές φορές ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη διάθεση. Αλλά κανονίζεις να κάνεις κι άλλα σου βγαίνουν στην πορεία. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα. Όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

Η Μαρία Καλαβρία στο νοσοκομείο!
(instagram)