Μετά τις έντονες φήμες χωρισμού - Κάτι παραπάνω από Σουηδία η νέα συνάντηση Βασάλου & Βαλαβάνη

Το βίντεο που τους καρφώνει!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)
(NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)

Τον τελευταίο καιρό, ακούμε διάφορα νέα για χωρισμούς, τσακωμούς, και νέους συντρόφους. Μέσα σε αυτά τα ζευγάρια είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώνσταντίνος Βασάλος, που πριν από λίγες εβδομάδες είδαμε τον νέο σύντροφο της πρώην παίκτριας του Survivor (δείτε τον εδώ).

Το πρώην ζευγάρι, μπορεί να προχώρησε μπροστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κόβονται και οι κοινές τους συνατήσεις. Γιατί το λέμε αυτό;

Χθες το βράδυ (25/12) στο σπίτι του Φίλιππου Ιωάννου μαζεύτηκαν όλοι οι κοντινοί του να περάσουν ευχάριστα και φιλικά όλοι μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων.

Το βίντεο που μαρτυρά την συνάντηση Βαλαβάνη & Βασάλου

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είναι πολλές οι φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους με την αθλητικογράφο μάλιστα να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, ωστόσο, ένα story του πρώτου μας μπέρδεψε ξανά.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ένα story από το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο οποίο βλέπουμε φευγαλέα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Στο βίντεο αυτό ο Κωνσταντίνος Βασάλος τράβαγε την Ντορέττα Παπαδημητρίου, με τον Φίλιππο Ιωάννου, τον Mente Fuerte και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να παραδέχονται την ήττα τους στο παιχνίδι που έπαιζαν.

Θέλοντας όμως να δείξει την αντίδραση της δικής του νικητήριας ομάδας η οποία απαρτιζόταν από τη Μαρία Σολωμού και τους γιους της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος γύρισε την κάμερα του κινητόυ και για κλάσματα του δευτερολέπτου βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που κάθεται στον καναπέ.

Δες παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο

Η Βαλαβάνη στο βιντεο του Βασάλου
(instagram / @costavasaloshd)

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τα προσωπικά του

Οι μεγάλοι νικητές του Asia Express είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster (δείτε εδώ τα 11/12 highlights) και μάλιστα το πρωί της Δευτέρας 12/12 βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast@Star.

Φυσικά, ο πρώτος κλήθηκε να απαντήσει και για την προσωπική του ζωή, μιας και τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν να έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να βρίσκεται η δεύτερη σε μια νέα σχέση.

«Μου λένε ότι η τρίτη δημοφιλέστερη ερώτηση είναι για τα προσωπικά σου», είπε η Ελένη Χατζίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Α, δεν την περίμενα καθόλου αυτή την ερώτηση».

«Αν θες μπορώ να σου κάνω αυτή την ερώτηση να απαντήσεις, αν δεν θέλεις μπορεί να απαντήσει ο Fipster», διευκρίνισε η παρουσιάστρια και τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Μπορεί να μην απαντήσει κανείς από τους δυο μας και να πάμε παρακάτω».

Αναφορικά με τα επαγγελματικά του, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχουν πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο δεν μπορούν να τις δεχτούν, μιας και ο Κωνσταντίνος θα συμμετέχει στο Survivor All Star. Μάλιστα, τόνισε πως δεν τον έχουν ενημερώσει για το πότε φεύγει, παρόλο που φημίζεται πως οι παίκτες αναμένεται να φύγουν αυτήν την εβδομάδα.