«Με κατηγόρησε η Σκορδά για...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με κατηγόρησε η Σκορδά για...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Το πρωί της Τρίτης (27/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε για την Ναταλία Γερμανού, το νέο της βιβλίο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά με τα όασ είπε για την ίδια.

Η Μαρία Ιωαννίδου, δεν δίστασε εξ' αρχής να πει ότι δεν πρέπει να χυδαιολογεί κάποιος στην τηλεόραση για να κάνει ψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την Φαίη Σκορδά και όχι μόνο

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Θα μεταφερθεί το βιβλίο μου στην τηλεόραση, θα δείτε να εμφανίζεται και η Ναταλία Γερμανού. Την πρόταση γάμου δεν μου την έκανε ο Φρέντυ, αλλά η Ναταλία. Φέτος δεν με κάλεσε στην εκπομπή της. Της είχα ζητήσει και πέρυσι που παίζαμε τη “Μαριχουάνα” και δεν…

Είμαι ενοχλημένη. Σου ρίχνουν ένα καρφί από ‘δω, κάποια σχόλια ήταν σκόπιμα. Τα έχουν βάλει με τις ηλικίες του κόσμου. 100 είμαι, το θέμα είναι πώς αισθάνομαι», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε στη συνέχεια, ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν βίασε κάποια, μπορεί να είναι αγενής και απότομος, κάτι που δεν τον κάνει βιαστή, φυσικά: «Ο Κιμούλης δεν βίασε καμία, είναι αγενής και απότομος. Μη φτύνετε το θέατρο, είναι εκκλησία. Κάποιος μου είπε πως είμαι αστέρι στον ουρανό και να μην δίνω σημασία στα σκουπίδια στη γη.

Στο τέλος αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, που έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση με τις χυδαιολογίες και τα λοιπά.

Το λέω γι’ αυτούς που θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας. Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε. Κατηγορούμε τους ανθρώπους επειδή μεγαλώνουν; Παιδιά, είναι γελοίο. Όλοι θα μεγαλώσουν, κι ας μεγαλώσουν έτσι. Για την κυρία Γραμμέλη αδιαφορώ».