Άσχημη εξέλιξη: Στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό της η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημη εξέλιξη: Στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό της η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Ήταν μαζί 5,5 χρόνια και τρείς μήνες μετά τον γάμο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι δυο δημόσια (δείτε εδώ τις δηλώσεις τους). Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, λοιπόν, με αφορμή την κυκλοφορία του trailer για το Survivor All Star, το οποίο επιβεβαιώνει την συμμετοχή της (δείτε το εδώ), έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ήταν... άκρως ανοιχτή και αποκαλυπτική στις απαντήσεις της.

Οι αποκαλύψεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή

«Ναι ισχύει, Καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι. Επιτρέπεται να πέσεις αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται» ήταν μια από τις απαντήσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή που μετά τον Παναγιώτη Τριβιζά επιβεβαίωσε και η ίδια πως πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Όσο για την ψυχολογία της που είναι πεσμένη και το αν αυτή θα την επηρεάσει στην απόδοσή της στο Survivor Αll Star απάντησε, «Έχω μάθει να τα διαχωρίζω. Όταν μπαίνω στον αγώνα δε σκέφτομαι τίποτα άλλο. Έχω πάει σε πρωτάθλημα στίβου και έκλαιγα 40 λεπτά πριν τον αγώνα και μπήκα και κέρδισα. Όταν ακούω το μπαμ δε σκέφτομαι τίποτα εξωτερικό».

Σταυρούλα Χρυσαειδή χωρισμός

Μια άλλη ερώτηση που δέχτηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή αφορούσε τον λόγο του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Τριβυζά με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως αυτός δεν είχε καμία σχέση με τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης.

«Παιδιά σοβαρευτείτε. Αυτό κάπου είδα να το γράφουν και σκέφτηκα γιατί να το σκεφτεί αυτό κάποιος αλήθεια. Δεν έχει καμία σχέση. Δεν καθορίζει το Survivor τη ζωή μου αλλά εγώ» έγραψε η παίκτρια του Survivor.

Σταυρούλα Χρυσαειδή Survivor All Star

Tέλος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή τοποθετήθηκε και για το τρίτο πρόσωπο που υποστήριξε η Μαρία Αντωνά πως ήταν ο λόγος χωρισμούς της (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε δημόσια).

«Την απάντησή μου την έδωσε η δικηγόρος μου. Ευχαριστώ» απάντησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Σταυρούλα Χρυσαειδή Τρυβιζάς