Μετά από πολλές συμβουλές το πήρε απόφαση - Η μεγάλη αλλαγή της Τούνη λίγο πριν γίνει μανούλα

Το ανακοίνωσε στο Instagram!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες στη βάση της στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είναι το πατρικό της σπίτι (δείτε εδώ τα περιουσιακά στοιχεία της), καθώς έχει αποκαλύψει πως σε αυτήν την πόλη θέλει να γεννήσει τον γιο της.

Η γνωστή influencer σε πολύ λίγες ημέρες θα είναι μητέρα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σειρά του πατέρας με το ζευγάρι να έχει κάνει εδώ και 9 μήνες υπομονή μετά από μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Να σας θυμίσουμε εδώ, πως οι τελευταίες και απαραίτητες ετοιμασίες έχουν γίνει με πιο βασική να αφορά στο σύμφωνο, που υπέγραψαν (δείτε εδώ το όνομα του παιδιού).

Μετά λοιπόν και την ολοκλήρωση του baby shower (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες) το ζευγάρι έχει κάνει όλα όσα ήθελε και είχε προγραμματίσει για τον ερχομό του μπέμπη στον κόσμο.

Η Ιωάννα ωστόσο - που καθημερινά μοιράζεται ανησυχίες της στο instagram - ακόμα και την τελευταία στιγμή αισθάνεται, πως θέλει να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά.

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν γεννήσει

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 27/12 έκανε μια σειρά από stories, με τα οποία ρώτησε τους φίλους της και κυρίως τις μανούλες, αν θα πρέπει να κόψει ή να βάψει τα νύχια της λόγω του μωρού.

Εκείνη αφού πήρε πολλές απόψεις, πήγε στο μαγαζί που περιποιείται και έτσι στη συνέχεια της ημέρας έκανε ένα insta story δείχνοντας, πως όχι μόνο έκοψε τα νύχια της αρκετά αλλά και πως τα έβαψε σχεδόν άχρωμα.

«Ισχύει ότι σε εγκυμοσύνες επικινδυνότητας πρέπει να είναι άχρωμα τα νύχια, ώστε να βλέπουν οι γιατροί το φυσικό χρώμα από χρώμα! Ισχύει επίσης ότι τα νύχια πρέπει να έχουν τέτοιο μήκος ώστε η μαμά να μπορεί να αλλάζει πάνες και να βάζει κρεμούλες στο μωρό με ευκολία», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο story της στο Ιnstagram.

Ιωάννα Τούνη