«Δε συνέβη τώρα αυτή η σχέση» - Η απάντηση του Νικηφόρου μετά τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατσαφάδου

«Γιατί φάνηκε τόσο περίεργο;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Nικηφόρος παραχώρησε συνέντευξη στο Super Κατερίνα του Alpha, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 27/12 με τον τραγουδιστή να λύνει και την παρεξήγηση, που είχε δημιουργηθεί με εκείνον και την Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ όσα συνέβησαν μεταξύ τους).

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μίλησε και για προσωπικά του, καθώς όπως είπε είχε κάνει και μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή του, αλλά τα φώτα δεν τον αντιλήφθηκαν ποτέ, καθώς δε θέλει να προκαλεί.

Πρόσφατα μάλιστα είχε κυκλοφορήσει πολύ έντονα μια φημολογία σχετικά με τον Νικηφόρο, τον οποίο και ήθελαν σε σχέση με τη Δημήτρα Κατσαφάδου (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο και τις φήμες).

Ο ίδιος λοιπόν, χωρίς να αναφέρει το όνομα της επιχειρηματία, που τον ήθελαν μαζί ξεκαθάρισε, πως τη γνωρίζει πολύ καλά, έχουν κοινές φωτογραφίες, έχουν πάει στα μπουζούκια και γενικότερα έχουν περάσει πολύ καλά μαζί και γενικότερα του έκανε εντύπωση ο λόγος, που ξαφνικά έπεσαν τη δεδομένη χρονική περίοδο τα φώτα πάνω τους.

Η απάντηση του Νικηφόρου για την προσωπική του ζωή

«Στην αρχή το πήρα σαν πλάκα γιατί δεν συνέβη τώρα αυτή η σχέση. Έχουμε βγει έξω, έχουμε πάει στον Ρέμο μαζί, έχουμε φωτογραφίες κοινές. Και μου κάνει εντύπωση γιατί ξαφνικά φάνηκε τόσο περίεργο. Έχω κάνει 6 χρόνια σχέση και δεν το μάθατε ποτέ. Δεν κρυβόμουν κιόλας αλλά ήξερα, δεν θα πάω σε μία πρεμιέρα χέρι χέρι. Πήγαινα το σινεμά μου, όπως όλα τα ζευγάρια», είπε ο Νικηφόρος.