Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από σαλέ το νέο σπίτι της Αλεξανδράκη - Με πέτρα, τζάκι και τεράστια λευκά χαλιά

Δείτε το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εκτός από το ρόλο το μοντέλου, από τον οποίο τη γνώρισε μεγάλο μέρος του κοινού, παράλληλα τελευταία είναι και πολύ ενεργή στο κομμάτι των social media δείχνοντας καθημερινά στον κόσμο το περνάει την ημέρα της.

Μια από τις πιο σημαντικές εξελίξεις στη ζωή της είναι αυτή του διαζυγίου, που πήρε σε πολύ σύντομο διάστημα από τον γάμο της, τον οποίο είχε κάνει κάτω από άκρα μυστικότητα.

Κανείς δεν έμαθε ποτέ τι πήγε στραβά το ευχάριστο της υπόθεσης όμως είναι, πως πλέον τη βλέπουμε στα καλύτερα της, πολύ πιο δραστήρια, αφού ασχολείται με τη διατροφή αλλά γενικότερα με ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής (δείτε εδώ σε ποιον άντρα έχει βρει την αγάπη μετά τον χωρισμό της).

Βίντεο από το εσωτερικό του νέου σπιτιού της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η μετακόμιση μετά τον χωρισμό ήταν κάτι αναπόφευκτο και έτσι συχνά τη βλέπαμε σε ξενοδοχεία ή ακόμα και να φιλοξενείται από τους φίλους της Τούνη και Αλεξάνδρου.

Όσο λοιπόν ετοιμαζόταν το νέο της σπίτι στα Βόρεια Προάστια πολύ κοντά στο παλιό της και στου Αλεξάνδρου, βλέπαμε να την παιδεύει ιδιαίτερα η φάση της μεταφορά των πραγμάτων.

«Νομίζω ότι το χειρότερο κομμάτι είναι αυτό που τα βλέπεις όλα διαλυμένα, όλα αυτά που έχεις φτιάξει. Να σας δείξω τώρα τι επικρατεί. Δεν έχω χειρότερο από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, θετικά για το τι πάμε να χτίσουμε. Θα περάσει και η σημερινή ημέρα και έρχονται ακόμα καλύτερες», είχε αναφέρει η ίδια.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της μετακόμισης ολοκληρώθηκε και πλέον η Αλεξανδράκη έχει τη χαρά να μένει σε έναν πολύ ωραίο χώρο με το σαλόνι της να είναι διακοσμημένο με τον πιο ζεστό τρόπο.

Λίγο μετά την απόφαση της να φύγει από το σπίτι της και να μείνει σε μοναστήρι (δείτε εδώ όλη την αλήθεια) την Τρίτη 27/12 επέστρεψε στο νέο της σπίτι και μάλιστα μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε έδειξε, πως ήταν παρέα με τον αδερφό της.