Έρωτας με 40 χρόνια διαφορά: Αρραβωνιάστηκε πολυσυζητημένο ζευγάρι - Το εξωπραγματικό μονόπετρο

Πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της αλλά σήμερα χαμογελάει ξανά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας με 40 χρόνια διαφορά: Αρραβωνιάστηκε πολυσυζητημένο ζευγάρι - Το εξωπραγματικό μονόπετρο

Μπορεί ο τελευταίος μήνας να ήταν αρκετά δύσκολος για την πασίγνωστη τραγουδίστρια, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες έφυγε από τη ζωή η μητέρα της (δείτε εδώ την ανάρτησή της). Παράλληλα όμως, η διάσημη τραγουδίστρια έχει στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα που την στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο σύντροφός της επέλεξε να κάνει μια πολύ όμορφη κίνηση σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη, δίνοντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, το οποίο δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η 76χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε την εικόνα ανήμερα των Χριστουγέννων, και ανέφερε στη λεζάντα το όνομα του 36χρονου αγαπημένου της, συνοδεύοντάς το με τη φράση: «Δεν υπάρχουν λόγια». Σύμφωνα με πληροφορίες του People, η ανάρτηση προκάλεσε ερωτηματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν είναι ένα απλό δώρο ή δαχτυλίδι αρραβώνων. Λίγες ώρες αργότερα η τραγουδίστρια χωρίς να επιβεβαιώνει τις φήμες, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία εξηγώντας ότι την ανάρτησε, «επειδή το μανικιούρ της είναι τόσο ωραίο» με τους εκατομμύρια θαυμαστές της να συνεχίζουν να τη ρωτούν.

Η ανάρτηση μετά τον αρραβώνα

Ο λόγος για την Σερ και τον Αλεξάντερ Έντουαρντς.

σερ αραβωνιάστηκε

Οι αξέχαστοι γάμοι του 2022

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστυ Καθάργια

«Δεν πίστευα απλά ποτέ ότι θα ζήσω µε µια γυναίκα την υπόλοιπη ζωή µου», έχει δηλώσει στο παρελθόν o Γιώργος Μαυρίδης, τελικά όµως βρήκε τον άνθρωπό του... Η γνωριµία του µε την εντυπωσιακή ψυχολόγο, Κρίστη Καθάργια, έµελλε να του αλλάξει πορεία και να τον φέρει... γαµπρό την Παρασκευή 6 Μαΐου στα σκαλιά του Δηµαρχείου Θεσσαλονίκης.

(Δείτε εδώ φωτογραφίες)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

γάμοι 2022

Μια ονειρεµένη µέρα που εκείνοι ήθελαν να τη ζήσουν χωρίς κάµερες και φωτογράφους, παρέα µόνο µε τους δικούς τους ανθρώπους. Ο «γάµος της χρονιάς» σίγουρα ήταν αυτός της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του επιχειρηµατία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που έγινε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Δηµαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγµένης. Πρωταγωνίστρια ήταν η πανέµορφη νύφη, που έλαµπε από χαρά και συγκίνηση στον έβδοµο µήνα της εγκυµοσύνης της, φορώντας ένα κατάλευκο φόρεµα και παπούτσια διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση

γάμοι 2022

Με διαφορά ο πιο... προβεβληµένος γάµος της χρονιάς. Μια υπερπαραγωγή περίµενε τους περίπου 2.000 καλεσµένους του ζευγαριού τον περασµένο Αύγουστο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεµεσό, σε µια τελετή που τα είχε όλα: Δρακόντεια µέτρα ασφαλείας µε κλειστούς δρόµους και αυτοκινητοποµπή να συνοδεύει τους δύο νεόνυµφους, τεράστιες ανθοδέσµες και φουλ του χρυσού σε κάθε λεπτοµέρεια αλλά και µία φαντασµαγορική δεξίωση µε την Έλλη Κοκκίνου στο µικρόφωνο.

TAGS