Κοστίζει 100 ευρώ κι έχει ήδη εξαντληθεί - Το δώρο που έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον για τα Χριστούγεννα!

Οι γυναίκες θα το ερωτευτείτε τρελά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/ @theroyalfamily
Instagram/ @theroyalfamily

Η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον σύζυγό της, Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, τον Τζορτζ - ο οποίος απογοήτευσε την οικογένειά του πρόσφατα, δείτε εδώ τι συνέβη -, την Σάρλοτ και τον Λούις εμφανίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στη χριστουγεννιάτικη λειτουργεία που διοργάνωσε ο βασιλιάς Κάρολος στο Σάντριγχαμ.

Εννοείται πως για ακόμα μια φορά η Κέιτ μαγνήτισε τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές. Εμφανίστηκε με ένα χακί maxi παλτό, καπέλο στο ίδιο χρώμα, αλλά και καφέ μπότες.

Η Δούκισσα της Ουαλίας φόρεσε επίσης ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο ορείχαλκο και σύμφωνα με την The Sun είναι το δώρο που της έκανε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τα Χριστούγεννα. Τα σκουλαρίκια στοιχίζουν £100 και ήδη έχουν εξαντληθεί στο διαδίκτυο.

Ωστόσο για να μην στεναχωριέσαι σου βρήκαμε δυο παρόμοια και οικονομικά παλτό με αυτό που φόρεσε η Κέιτ πρόσφατα και κοστίζει 3,490 ευρώ...

Η Kate Middleton ή αλλιώς Πριγκίπισσα Κάθριν, πριν λίγες μέρες παρευρέθηκε σε αγώνα ράγκμπι της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με τον σύζυγο της Πρίγκιπα Ουίλιαμ, στο στάδιο DW στο Γουίγκαν της Αγγλίας. Η εμφάνιση της ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή. Πάμε να δούμε τι φόρεσε.

Επέλεξε ένα υπέροχο ζιβάγκο Gabriella Hearst και πλισέ φούστα Βoden Kristen, τα οποία συνδύασε με καφέ ψηλοτάκουνες μπότες. Ολοκλήρωσε το look της με ένα πολύ εντυπωσιακό κόκκινο παλτό, από τον οίκο Αlexander Μcqueen. Η τιμή του; 3.490 €. Παρακάτω θα δεις πως σου έχουμε βρει δύο, σχεδόν ίδια, από το Mango.

Kate Middleton, σε αγώνα ράγκμπι

Copy her look

Αυτό που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας, βρίσκεται στα 149,99 € και είναι διαθέσιμο σε ακόμη τέσσερα χρώματα (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Στη διπλανή εικόνα έχουμε ένα ακόμη κόκκινο παλτό, το οποίο μοιάζει ακόμη περισσότερο με αυτό της Kate, στα 219,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Μην ξεχνάς πως και οι βασιλικές οικογένειες επιλέγουν οικονομικές εταιρίες, όπως η Πριγκίπισσα της Ολλανδίας, η οποία επέλεξε κουστούμι από το Zara (δες την εδώ).

Κόκκινο παλτό Mango