Βυθισμένος στο πένθος ο Τζώνη Καλημέρης

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ δύσκολο φαίνεται να είναι το τελευταίο διάστημα για τον Τζώνη Καλημέρη, καθώς έχει έρθει αντιμέτωπος με αρκετά προβλήματα, ιδίως στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό μας, πως η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης χώρισαν οριστικά έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης, παρόλο που η πρώτη υιοθέτησε την μικρή Ada η οποία ακόμα λέει μπαμπά τον Τζώνη Καλημέρη και πρόσφατα είχε αναρτήσει ένα βίντεο που ακούγεται να λέει πως τον αγαπάει πολύ - δείτε το εδώ.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο ίδιος για την - πρώην πλέον - σύντροφό του.

Κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί για το εν λόγω γεγονός, ωστόσο όλα δείχνουν πως είναι οριστικό το τέλος της σχέσης τους. Να σημειώσουμε πως Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης την τελευταία δημόσια εμφάνισή τους την έκαναν το Σάββατο 5/11 - πριν από ένα μήνα - μαζί με την κόρη τους. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το πρώην ζευγάρι σε μια από τις βόλτες που έκαναν πολύ συχνά στο κέντρο της Αθήνας, όπου όπως θα διαπιστώσεις έκαναν τα ψώνια τους (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Δύσκολες ώρες για τον Τζώνη Καλημέρη

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με ένα ακόμη πολύ δυσάρεστο συμβάν. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έφυγε από την ζωή ένας πολύ καλός του φίλος.

Ο λόγος για τον Κώστα Βαρκάδο, γνωστό παραγωγό ταινιών. Ο Τζώνη Καλημέρης λοιπόν θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μια φωτογραφία που δημοσίευσε, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Καλό ταξίδι Κώστα μου».

 Βυθισμένος στο πένθος ο Τζώνη Καλημέρης