Το έπαιξε Βασίλης Μπισμπίκης ο Φώτης Σεργουλόπουλος - "Ντουμάνιασε" το πλατό εξαιτίας του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το έπαιξε Βασίλης Μπισμπίκης ο Φώτης Σεργουλόπουλος -

Τις τελευταίες ημέρες έχει επικρατήσει ο κακός χαμός γύρω από το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο, λόγω της συμπεριφοράς του στο Έναστρον, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ τι συνέβη και πόσο θα πληρώσει), ενώ και ο τρόπος με τον οποίο επιδεικνύει την σχέση του με την καλή του είναι ένας ακόμη λόγος (δείτε εδώ τι απάντησαν για τα δημόσια "καυτά" φιλιά τους).

Με αφορμή, λοιπόν, τα παραπάνω γεγονότα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, θέλησαν να σχολιάσουν μέσα από ένα ακόμη ξεκαρδιστικό τους σκετσάκι στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στην ΕΡΤ με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την κατάσταση και χάρισαν πολλά γέλια στους τηλεθεατές του καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής "την είδε" Βασίλης Μπισμπίκης και, αφού γέμισε το πλατό με καπνό άρχισε να λέει πως του αρέσει που μπορεί να κάνει ότι θέλει την ώρα που διασκεδάζει και "τα σπάει", με την συμπαρουσιάστρια να συμπληρώνει μιλώντας για την τυχαία συνάντησή της με τον σύντροφο της τραγουδίστριας.

Η ξεκαρδιστική αναπαράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Μ’ αρέσει εδώ πέρα στην Ελλάδα γιατί μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Να διασκεδάσω και να το σπάσω, να κάνω το κέφι μου! Ό,τι θέλω κάνω, μ' αρέσει να πηγαίνω στο μαγαζί και να συνεννοούμαι με τον γύρω κόσμο. Να μου σερβίρουν κι ένα τασάκι από κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και η συνάδελφός του αποκάλυψε πως συνάντησε τον ηθοποιό τα Χριστούγεννα στο Κορωπί και ο διάλογός τους ήταν "όλα τα λεφτά".