Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Με στεναχώρησαν οι βλακείες που έγιναν» - Ο Διονύσης Σχοινάς "έσπασε" τη σιωπή του μετά το τέλος της κόντρας με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Τι απάντησε η Καίτη Γαρμπή

«Με στεναχώρησαν οι βλακείες που έγιναν» - Ο Διονύσης Σχοινάς
News 29.12.2022 17:43
Από Στέλλα Μούτσιου

Στην κάμερα του Happy Day και στο κανάλι του ALPHA παραχώρησαν συνέντευξη ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή και ο γιος τους, Δημήτρης, το πρωί της Πέμπτης 29/12. Οι δύο γονείς αναφέρθηκαν σε όλα όσα συνέβησαν αυτή τη χρονιά, με κάποια από τα περιστατικά να τους έχουν στεναχωρήσει πολύ, όπως για παράδειγμα το πρόστιμο των 1,7 εκατομμυρίων που "επιβλήθηκε" στην τραγουδίστρια.

Ο τραγουδιστής, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην "κόντρα" που δημιουργήθηκε μετά την διάλυση του σχήματος με τον Γιώργο Μαζωνάκη, γεγονός που πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις, ενώ και οι δύο κλήθηκαν να πληρώσουν ένα τεράστιο ποσό ως αποζημίωση.

Οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή για την κόντρα με τον Μαζωνάκη

«Το 2022 ήταν… κουκουρούκου γιαχνίτσα! Με στεναχώρησαν οι βλακείες που έγιναν και βγήκαμε στα κανάλια χωρίς να υπάρχει λόγος. Για το 2023 εύχομαι ειρήνη. Νομίζω αυτή τη χρονιά τη χρειαζόμαστε πιο πολύ απ’ όλες τις άλλες. Να αγαπάμε τον άλλον περισσότερο και να είμαστε λιγότερο αυστηροί με τους άλλους», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και η σύζυγός του πρόσθεσε: «Βρεθήκαμε στο τηλεοπτικό προσκήνιο και για καλό σκοπό, αλλά και για κακό. Το κακό δεν το επιδιώξαμε εμείς, άλλοι το ξεκίνησαν και άλλοι το έκαναν. Όμως τέλος καλό όλα καλά, είμαστε μια χαρά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν το γνώριζε κανείς - Ο μικρός χωρισμός της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά πριν τον γάμο

«Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ» - Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΪ με την απάντηση του Διονύση Σχοινά

Share