«Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν καν τηλεόραση»

Πασίγνωστη κυρία της TV "δικάζει"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του STAR, Breakfast at Star, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 29/12 η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία βρέθηκε στην Φάρμα το περασμένο διάστημα, μία εμπειρία που δεν ήταν όπως θα περίμενε, εφόσον έχασε τον ύπνο της μετά την επιστροφή της στην πραγματικότητα.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε "ανοιχτά' για όλα, ξεκινώντας από το νέο βήμα στην καριέρα της και παραλείποντας πολλά από την προσωπική της ζωή, καθώς μετά το διαζύγιό της δεν θέλει να εκθέτει τι συμβαίνει σε αυτή (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον χωρισμό της). Αναφέρθηκε, μάλιστα, στα πρόσωπα της τηλεόρασης και τα σχόλιά της ήταν αρκετά αιχμηρά, διότι παρασύρθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό της.

"Κόλαφος" η Μαίρη Μηλιαρέση για τα πρόσωπα της τηλεόρασης

«Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα και τρέχω όλη μέρα. Να ‘ναι καλά το τηλεμάρκετινγκ γιατί έβγαλα λεφτά κι έφτιαξα το σπίτι στο χωριό. Στην αρχή ντρεπόμουν πολύ. Αισθανόμουν αμήχανα, ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει, ήμουν κομπλαρισμένη, αλλά μετά το πήρα στο χαβαλέ.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Ρουκ Ζουκ έκανα το παιδί μου. Ήθελαν τότε να κάνω πρωινό στο Mega απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, αλλά θα έπρεπε να λείπω όλη μέρα και δεν ήθελα να αφήνω το μωρό. Αν έκανα τώρα εκπομπή θα πήγαινα πολύ καλύτερα απ’ όλες», είπε αρχικά η ίδια.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν καν τηλεόραση και κάνουν γιατί έχουν κολλητάρια μέσα. Το έγραψες αυτό; Αυτό παθαίνεις όταν παίρνεις φόρα και μιλάς πολύ».