Να κλάψει ή να γελάσει; Η αντίδραση της 1,5 ετών κόρη της Μαρίας Ηλιάκη στην ανάρτησή της

Δεν είναι αυτή που περίμενε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Ηλιάκη
Instagram / Μαρία Ηλιάκη

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Μαρία Ηλιάκη, αφού φαίνεται πως επιστρέφει στην τηλεόραση (δείτε εδώ τι και πώς) την ίδια στιγμή που η οικογένειά της είναι πιο ενωμένη ποτέ, ύστερα από την απόφαση που πήρε ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης.

Την χαρά της, όμως, της "χάλασε" η μικρή της κόρη, η Κατερίνα, η οποία αντέδρασε με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο όταν η μαμά της της έδειξε μία φωτογραφία της. Πιο συγκεκριμένα, μιας που η παρουσιάστρια μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με το παιδί της, θέλησε να λάβει δημόσια το σχόλιό της στην πιο πρόσφατή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι τράβηξε βίντεο και το δημοσίευσε στο προφίλ της, προκαλώντας άφθονο γέλιο στο κοινό της.

Η επική αντίδραση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη στην φωτογραφία της

Τη έδειξε, λοιπόν, μία εικόνα της επαγγελματική με τα μαλλιά της ψηλά και είπε: «Λοιπόν, Κατερίνα, άκου. Ανέβασε χθες η μαμά μια φωτογραφία – θα σου τη δείξω-, πάρα πολύ ωραία τα μαλλιά. Έκανε χαμό. Να στη δείξω; … Για δες εδώ λίγο» και συμπλήρωσε: «Πώς είναι εδώ τα μαλλιά της μαμάς;», με την μικρή να της απαντά: «Χάλια, χάλια, χάλια».

«Τι χάλια, παιδί μου; Είναι πάρα πολύ ωραία. Δεν βλέπεις μαλλιά εδώ στη φωτογραφία, χαμός;», αναφώνησε τότε εκείνη.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly εντόπισε μαμά κόρη και μπαμπά σε χριστουγεννιάτική έξοδό τους.

Το ζευγάρι, πλέον, απολαμβάνει μοναδικές οικογενειακές στιγμές στο σπίτι του, με την κόρη τους να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της κάνουν συνεχώς βόλτες περνώντας μαζί ποιοτικό χρόνο και πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, μαζί με την κόρη τους, Κατερίνα.

Οι τρεις τους, έτσι, έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και με την μικρή τους στον παιδότοπο. Όλοι μαζί έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι ενώ όπως θα δεις, η τρυφερή μανούλα δεν έφευγε ούτε λεπτό από το πλευρό της κόρης της.

Η χριστουγεννιάτικη εξοδος