Ό,τι πιο γλυκό: Ο γιος του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη φιλάει την νεογέννητη αδερφή του

Η στιγμή που απαθανάτισε η νεαρή μανούλα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, την μικρή τους κόρη (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία της μέσα από το μαιευτήριο). Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έφυγαν από το νοσοκομείο και βρίσκονται στο σπίτι τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες μετά την έξοδό τους από την κλινική) μαζί με τον γιο τους και απολαμβάνουν την νέα τους καθημερινότητα.

Και ενώ θα μπορούσε να πιστέψει κανείς πως ο μικρούλης ίσως αισθάνεται κάποια ζήλια που ήρθε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, εκείνος είναι πιο χαρούμενος από ποτέ και στέκεται δίπλα στην αδερφή του περήφανος. Μάλιστα, η μανούλα τους απαθανάτισε μία μοναδική στιγμή ανάμεσα στα δύο αδερφάκια και την δημοσίευσε το απόγευμα της Πέμπτης 29/12 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη με τον γιο και την κόρη του Κώστα Σόμμερ που τους ξετρέλανε όλους

Πιο συγκεκριμένα, το αγόρι της οικογένειας έπεσε στην αγκαλιά της αδερφής του και την φίλησε, κάνοντας όλη την πλατφόρμα να "λιώσει".

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, σε ευχαριστώ για τα ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα μου, μάλλον έχω κάνει κάτι πολύ σωστό για να αξίζω τέτοια ανεκτίμητα δώρα φέτος», έγραψε η ίδια στο προφίλ της συγκεντρώνοντας πλήθος αντιδράσεων.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο youweekly, το ζευγάρι αποκάλυψε και πως θα ονομάσει το νεογέννητο μωρό του, εξηγώντας από που εμπνεύστηκαν και ποια είναι τα συναισθήματά τους.

Β: Σιμώνη, από τη μαμά του Κώστα. Δεν είμαστε από τις οικογένειες που έχουν τέτοια στερεότυπα.

Κ: Για παράδειγμα δεν δώσαμε στον γιο μας όνομα από τους μπαμπάδες μας, τον βγάλαμε Ιάσονα. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση μάς άρεσε το όνομα, ταιριάζει και με το επίθετο: «Σιμώνη Σόμμερ».

Βαλεντίνη Παπαδάκη Κώστας Σόμμερ παιδιά
Instagram / Βαλεντίνη Παπαδάκη

Βαλεντίνη Παπαδάκη γιος κόρη
Instagram / Βαλεντίνη Παπαδάκη