Τα έχει βρει σκούρα με τις ετοιμασίες - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού

Η αποκάλυψη για την μεγαλύτερη δυσκολία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ με τι ασχολείται ο αδερφός της Δούκισσας). Μπορεί να μην γνώριζαν πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό, διότι όπως είχε αποκαλύψει η δεύτερη σε συνέντευξή της, χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα ώστε να μπορούν να οργανώσουν όλες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να αφοσιωθούν πλήρως στις προετοιμασίες, ωστόσο φαίνεται πως γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η ημερομηνία που θα γίνουν "ένα" (είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς;).

«Δε ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δε βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον…. Όταν είναι να γίνει θα γίνει.

Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δε θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Η μεγαλύτερη δυσκολία στον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού

Η Άννα Πρέλεβιτς χρησιμοποιεί αρκετά συχνά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να επικοινωνήσει με το κοινό της και να μοιραστεί την καθημερινότητά της, τις χαρές της, αλλά και τα άγχη της και έτσι, μέσα από ένα Q & A που έκανε μέσα από το προφίλ της αποκάλυψε ποιο είναι αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο από όλες τις ετοιμασίες που είχε να κάνει σχετικά με τον γάμο και το γλέντι.

Η απάντησή της ήταν οι καλεσμένοι, γεγονός που δείχνει πως για να είναι έτοιμοι οι καλεσμένοι, θα είναι και τα προσκλητήρια και προσκλητήρια χωρίς ημερομηνία δεν γίνεται...

«Τι είναι το πιο δύσκολο να οργανώσεις σε ένα γάμο;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε και εκείνη απάντησε:

«Η λίστα καλεσμένων! Το καλό είναι ότι αποφασίσαμε να είναι σε κλειστό κύκλος αλλά νομίζω αυτό το κάνει πιο δύσκολο τελικά».