«Είχε ανάγκη να νιώσει υπαρκτή» - Το απαράδεκτο σχόλιο που δέχτηκε η Τζούλια Κόλλια για την εγκυμοσύνη της

Η αφοπλιστική απάντησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Julia Kollia
Instagram / Julia Kollia

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες Τζούλια Κόλλια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και θα φέρει στον κόσμο το καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη (δείτε εδώ πώς και πού γνωρίστηκαν)

Η ίδια από μια ανάρτηση που έκανε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως έχει κλείσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, πόζαρε με το σκυλάκι της και κρατώντας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια, μοιράζοντας έτσι τα ευχάριστα.

«Ο charmie (αυτό το πλασματάκι που το τελευταίο 1 χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή μας) κι εγώ στη κυριολεξία ξαφνιάσαμε τον μπαμπά @makrygiorgis.plasticsurgeon όταν εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά με το τεστ στο στόμα. Να λοιπόν ο λόγος που το τελευταίο καιρό απέχω λίγο από τα social, ο λόγος που η ρίζα μου κοντεύει να φτάσει στα αυτιά και ο λόγος που νιώθω συνεχώς εξαντλημένη!

Τα συναισθήματα αυτούς τους 3 μήνες πιο έντονα από ποτέ…εναλλαγές διάθεσης για κάτι παντελώς νέο και πρωτόγνωρο! Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς @makrygiorgis.plasticsurgeon να υποδεχτούμε το πρώτο μας μπεμπάκι????σε λίγους μήνες από τώρα⏳», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Το σχόλιο που δέχτηκε η Τζούλια Κόλλια για την εγκυμοσύνη της & η απάντησή της

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ζευγάρι δέχτηκε αρκετές ευχές για το μωράκι τους, ωστόσο δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά και τα αρνητικά σχόλια. Συγκεκριμένα, χρήστης του instagram έγραψε κάτω από την ανάρτησή της το σχόλιο: «Χεστήκ@με» στο οποίο η Τζούλια Κόλλια απάντησε: «Ελπίζω με αυτό το σχόλιο να ένιωσες, έστω κάποια δευτερόλεπτα, υπαρκτή και σημαντική. Καλές γιορτές και σε σένα».

Λίγο μετά, η ίδια προχώρησε ένα instastory, στο οποίο εξήγησε: «Η συγκεκριμένη δεν με ακολουθεί καν. Είχε ανάγκη όμως αυτές τις γιορτινές μέρες να νιώσει “σημαντική” με αυτή τη τη συμπεριφορά. Υπάρχουν και αυτοί οι “άνθρωποι” . Καλές γιορτές με υγεία».

Το σχόλιο που δέχτηκε η Τζούλια Κόλλια για την εγκυμοσύνη της & η απάντησή της