Οριστικό το τέλος στην σχέση τους - Ο Μ.Δ ζήτησε διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Εξελίξεις με την υπόθεση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Αίτηση διαζυγίου στην Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε ο πρώην σύζυγός της μέσω του Πατρινού δικηγόρου του, Δημήτρη Καράμπελα, με την υπόθεση των ίδιων και των παιδιών τους να μην έχει κλείσει ακόμα.

Ο Μ.Δ ζήτησε διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pelop.gr μετά από μήνες αναμονής, ο Μ.Δ φαίνεται πως εξασφάλισε τα χρήματα που απαιτούνται, μιας και υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Μάλιστα, στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου, επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του. Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας. Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως προχωρά σε νέα επίθεση κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ, καθώς θεωρούν πραγματοποιούν "επιθέσεις" κατά του δικηγόρου της κατηγορούμενης, Αλέξη Κούγια, ενώ αρκετές φορές παραπλάνησαν μέχρι και την ίδια.

Ο λόγος για τον Όθωνα Παπαδόπουλο, που είχε εξηγήσει πως θα κινηθεί νομικά ενάντια στον συνήγορο της 34χρονης, τον Απόστολο Λύτρα και την Ζήνα Κουτσελίνη, σε μερικούς από τους οποίους είχε ήδη πραγματοποιήσει ασφαλιστικά μέτρα στο πρόσφατο παρελθόν. Έτσι, λοιπόν, τα οικεία πρόσωπα της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, προχώρησαν σε μία ανακοίνωση (δείτε την εδώ).

Σύμφωνα με την οικογένεια, μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη τους εκβίασε για να επιλέξουν τον Λύτρα ως δικηγόρο και στη συνέχεια τον Ιωάννου και τον Παπαδόπουλο προκειμένου να σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.