Εκτός Αθήνας η Ελένη Μενεγάκη με τις 3 κόρες της και τον Μάκη Παντζόπουλο - Το ταξίδι τους για την Πρωτοχρονιά

Πού θα αλλάξει χρόνο η αγαπημένη οικογένεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θα υποδεχτούν το νέο έτος για ακόμη μια χρονιά η Ελένη Μενεγάκη, μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο και τις 3 κόρες της, μιας ήδη βρίσκονται στον επιθυμητό προορισμό τους.

Κάθε χρόνο η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει να περνά τις γιορτινές αυτές μέρες μαζί με την οικογένειά της ετοιμάζοντας η ίδια το τραπέζι, παραδοσιακά και απλά. Φέτος λοιπόν επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Αθήνα κάνοντας ένα υπέροχο τραπέζι και δημοσιεύοντας μοναδικές φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη της, Μαρίνα αλλά και από τη βόλτα με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Για αυτό λοιπόν, την φετινή Πρωτοχρονιά και μάλιστα μετά από δύο χρόνια λόγω κορωνοϊού, θα τη βρει μακριά από το σπίτι της στα Μελίσσια μιας και εδώ και καιρό σχεδίαζε να πάνε όλες μαζί ένα ταξίδι, αφού η εκπομπή της δεν βρίσκεται στον αέρα και αναμένεται να επιστρέψει στις 9 Ιανουαρίου.

«Εμείς σήμερα ολοκληρώνουμε τον κύκλο μας. Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή. Θα κάνουμε και εμείς γιορτές, όπως και εσείς και μαζί με τα σχολεία πάλι πίσω. Χρόνια πολλά παιδιά. Να κάνετε μια σωστή ευχή για τη νέα χρονιά και μην ξεχνάτε την υγεία πάνω από όλα. Γεια σας», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή για φέτος.

Πώς και πού θα υποδεχθούν το νέο έτος η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις 3 κόρες της

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει τι θα κάνει την Πρωτοχρονιά στον αέρα της εκπομπής της και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου όταν είχε καλεσμένη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως τα Χριστούγεννα θα ήταν και με τα τέσσερα παιδιά της ενώ για την Πρωτοχρονιά έχει κανονίσει ταξιδάκι μαζί με τον σύζυγό της και τις τρεις κόρες της, την Λάουρα, την Μαρίνα και την Βαλέρια σε ένα εξωτικό μέρος!

Πώς και πού θα υποδεχθούν το νέο έτος η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις 3 κόρες της
NDP