«Το Happy Day είναι λίγο πάνω από το Mega Καλημέρα και θέλει λίγο...» - Πυρ και μανία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά του Κώστα Τσουρού

Η κόντρα τους ξεκίνησε για τα καλά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το Happy Day είναι λίγο πάνω από το Mega Καλημέρα και θέλει λίγο...» - Πυρ και μανία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά του Κώστα Τσουρού

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μετά τον "σάλο" με τον Αλέξη Παππά, με τον οποίο έφτασαν στα εξώδικα, βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, καθώς μίλησε για τον Κώστα Τσουρό και την σχέση που είχαν στο παρελθόν, με τον ίδιο να βγαίνει και να τον διαψεύδει δημόσια.

Με αφορμή, λοιπόν, την απάντηση του δημοσιογράφου, ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Παρασκευής 30/12, θέλησε να δώσει την δική του απάντηση σε όσα είπε ο πρώην φίλος του και τα σχόλιά του ήταν αρκετά αιχμηρά.

"Κόλαφος" ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Κώστα Τσουρό

«Εντάξει είχα πει για ένα μήνυμα, τελικά ήταν μια κλήση. Έχει περάσει και ένας χρόνος και δεν το θυμόμουν καλά. Μιλήσαμε, τα είπαμε. Από εκεί και πέρα ο Κώστας θέλησε αυτό το πράγμα να το κάνει δημόσιο, οπότε δεν έχω κάτι να πω εγώ.

Το καταλαβαίνω, την έχω μάθει πια την τηλεόραση και από την κακή της πλευρά. Λυπάμαι γιατί αισθανθήκαμε προσβολή και εγώ προσωπικά, όταν άκουσα ατάκες από το στόμα του του τύπου “πότε θα είναι η σύλληψη του παιδιού τους να έρθουμε να την τραβήξουμε”, “πότε θα μας δείξουν τη γέννηση του παιδιού τους”. Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα, πολύ ιερά, πολύ προσωπικά.

Ποτέ δεν είπαμε ότι θα τα μοιραστούμε ή θα τα δείξουμε και πραγματικά θλίβομαι που μίλησε έτσι για εμάς. Αυτό το παράπονο είχα και απάντησα σε ερώτηση δημοσιογράφου. Εγώ προσωπικά δεν έχω τσακωθεί ποτέ με δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να σε χρησιμοποιήσει για να κάνει εντύπωση, υπάρχει αυτό, ναι. Αυτό είναι μόνο τηλεοπτικό. Το Happy Day είναι λίγο πάνω από το Mega Καλημέρα φέτος και θέλει λίγο προσπάθεια. Αυτά!», είπε χαρακτηριστικά.