Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ και της μοιάζει - Σε πελάγη ευτυχίας η Καλομοίρα με την μικρή της αδυναμία

Περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Καλομοίρα
Instagram / Καλομοίρα

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα για λίγες μόλις ημέρες για να κάνει την εμφάνισή της στα Madwalk 2022 (δείτε εδώ τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά), ωστόσο γύρισε ξανά στην Αμερική, δίπλα στον σύζυγό και τα παιδιά της, καθώς δεν μπορεί να ζήσει μακριά τους.

Τα τρία της παιδιά είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της και θα έκανε τα πάντα για να έχουν την ζωή που ονειρεύονται. Πρόσφατα, μάλιστα, σε συνέντευξή της μίλησε για την περιπέτεια υγείας που βίωσε το ένα από αυτά και "λύγισε" μπροστά στην κάμερα, καθώς ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της.

Η ανάρτηση της Καλομοίρας με την κόρη της

«Βρήκα τη δύναμή μου από τον Θεό… αχ θα κλάψω, δεν καταλαβαίνεις τον πόνο. Όταν συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου, τότε λες ας συμβεί σε μένα, όχι στο παιδί μου. Η πίστη μου στον Θεό έγινε μεγαλύτερη, του μιλάω κάθε μέρα, πρωί – βράδυ. Τα παιδιά μου κάνουν προσευχές, πάμε στην εκκλησία», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια, μέσα από τα social media της, δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με εκείνα και την Πέμπτη 29/12, λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι ακόλουθοί της ξετρελάθηκαν.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένες και ντυμένες ασορτί, με ροζ πλεκτά μπλουζάκια και αλυσίδες στον λαιμό και η αλήθεια είναι πως η ομοιότητά τους είναι τρομακτική. Έχουν τα ίδια μάτια και η λάμψη τους "κλέβει" την παράσταση (δείτε εδώ τα άλλα δύο παιδιά της και τον σύντροφό της).

Καλομοίρα κόρη
Instagram / Καλομοίρα