Η είδηση που όλοι περίμεναν: Μαζί στην τηλεόραση Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση - Πού θα τις δούμε

Ποιο παιχνίδι επιστρέφει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η είδηση που όλοι περίμεναν: Μαζί στην τηλεόραση Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση - Πού θα τις δούμε

Ήταν πριν περίπου έναν χρόνο όταν είδαμε για πρώτη φορά την συνύπαρξη της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στη σκηνή και συγκεκριμένα στο πλατό του J2US (δείτε εδώ) γεγονός το οποίο για μήνες βρισκόταν στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής.

Έκτοτε και οι δύο τραγουδίστριες πραγματοποιούν κοινές εξόδους, αναρτούν κοινές φωτογραφίες και μάλιστα συνεχώς κάνουν λόγο για μια μελλοντική συνεργασία (δείτε εδώ όμως γιατί δεν έχουν συνεργαστεί ακόμη). Και κάπου εδώ έρχεται ο Νίκος Κοκλώνης για να πραγματοποιήσει την επιθυμία αυτή.

Μαζί στην τηλεόραση Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής σχεδιάζει την επιστροφή του «Fame Story» καθώς η εταιρεία του τηλεοπτικού παραγωγού, Barking Well Media, κατέχει τα δικαιώματα του τραγουδιστικού ριάλιτι, που μεταδόθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη δεκαετία.

Σε αυτό, οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές (πχ. Δημήτρης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ) και μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, ο Νίκος Κοκλώνης σχεδιάζει τη συνύπαρξη της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στην κριτική επιτροπή του show, η οποία θα συμπληρωθεί από άλλα δύο άτομα, που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα το κανάλι που θα φιλοξενήσει τον νέο κύκλο του «Fame Story». Επίσης, πριν από λίγο καιρό, η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται είχαν αναφέρει πως "οικοδεσπότης" αυτού θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Τα σενάρια αυτά, βέβαια, δεν ισχύουν διότι ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ μέχρι τον Ιούλιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντα, η εκπομπή δεν αποκλείει το να γίνει ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης παρουσιαστής, καθώς το Just The 2 Of Us δεν θα υπάρχει τον Σεπτέμβρη. Το μόνο σίγουρο, μέχρι στιγμής, είναι πως ο Ανδρέας Μικρούστικος έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του.