«4 εισαγωγές στο νοσοκομείο, 1 γέννα και...» - Το βίντεο της Λάουρα Νάργες με την ανασκόπηση για το 2022

Μια χρονιά που σίγουρα θα θυμάται για πάντα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Laura Narjes
Instagram / Laura Narjes

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα είναι τα φετινά για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι, μιας και πριν από μερικούς μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και φαίνεται να απολαμβάνουν πλήρως τον νέο τους αυτό ρόλο (δείτε εδώ μια πρόσφατη φωτογραφία του τραγουδιστή με τον μικρούλη).

Η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους και το ζευγάρι δεν χορταίνει να περνά χρόνο μαζί του. Μάλιστα πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να πραγματοποιήσει τον γάμο του μαζί με την βάφτιση του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, και οι 2 επιθυμούν να γίνουν οι 2 τελετές μαζί στο τέλος της επόµενης χρονιάς. Ο µικρός, πρόκειται να πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, το οποίο επέλεξαν οι γονείς χωρίς να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, αλλά επειδή τους άρεσε και πιστεύουν πως θα του ταιριάζει, κάτι που είχε αποκαλύψει λίγο πριν τον ερχομό του μωρού ο τραγουδιστής μέσα από μερικές δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η ανασκόπηση της Λάουρας Νάργες για το 2022

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 30/12, η Λάουρα Νάργες (δείτε εδώ ποια θεραπεία ξεκίνησε μετά τη εγκυμοσύνη) αποφάσισε να κάνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram την προσωπική της ανασκόπηση για το 2022, μια χρονιά που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ και που σίγουρα είναι μια από τις αγαπημένες της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο συγκέντρωσε διάφορες στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και από τις μέρες που κράτησε στην αγκαλιά της το μωράκι της ενώ μάλιστα για πρώτη φορά βλέπουμε και ποια ήταν η αντίδραση των αγαπημένων ανθρώπων της Λάουρας όταν έμαθαν πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

“Oh man… what a year! 2022! Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή”, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.