«Δότη μου δεν ξέρω ποιος είσαι ή που είσαι, αλλά...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

Ο μικρός απολογισμός της χρονιάς της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μία πραγματική μαχήτρια, καθώς για δεύτερη φορά στη ζωή της "παλεύει" με τον καρκίνο και παρόλο που η κατάστασή αυτή δεν είναι εύκολη για κανένα άνθρωπο που το περνάει ή που μπορεί να βλέπει ένα οικείο του πρόσωπο να το περνά, εκείνη έχει βρει την δύναμη μέσα της και προσπαθεί μέσα από αυτό το ταξίδι της να δίνει κουράγιο και στον κόσμο που την παρακολουθεί μέσα από τα social media της.

Πολύ συχνά, δηλαδή, η ίδια δημοσιεύει περιεχόμενο εξηγώντας ποια είναι η κατάστασή της (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της μετά της χημειοθεραπείες), αλλά και τα πράγματα που κάνει παράλληλα με τις θεραπείες, διότι η ζωή της συνεχίζεται (δείτε εδώ ποια δραστηριότητα ξεκίνησε) και μιας που το 2022 φτάνει στο τέλος του και ξεκινάει μία νέα χρονιά, θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας τα καλά και τα καλά, δίνοντας έμφαση σε όσα την κάνουν να αισθάνεται ευγνωμοσύνη.

Συγκινεί η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

«2022 thank you. Μία χρονιά που είχε τα πάντα. Μία χρονιά που για πάντα θα που θυμίζει ότι ένας καλός άνθρωπος με έσωσε και θα τον ευχαριστώ για πάντα! Μία χρόνια με πολλές νοσηλείες με τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Στοργής… που χωρίς αυτούς τι θα κάναμε άραγε; Μία χρονιά που κατάλαβα ποσό αγαπάω τους γονείς μου. Μία ακόμα χρόνια που ΦΙΛΟΙ μου δεν με άφησαν λεπτό και σε τίποτα!

Σε ευχαριστώ 2022. Διότι τα δεύτερα γενέθλιά μου είναι 3/6/2022. Καλή χρόνια με υγεία. Δότη μου δεν ξέρω που ποια ποιος είσαι ή που είσαι, αλλά σε ευχαριστώ, τόσο με τόσο τόσο πολύ. Ελπίζω το 2023 να γίνεται ακόμα περισσότεροι δότες μυελού των οστών να δίνεται αίμα και αιμοπετάλια και να χαμογελάτε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει ένα μήνυμα δηλώνοντας την στήριξή του.