"Έσκασε" πριν από λίγο η ανακοίνωση του ALPHA - Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου

Κατάφερε να "κλείσει" δύο εκλεκτούς καλεσμένους για την νέα χρονιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Κατερίνα Καινούργιου "έκλεισε" υπέροχα την χρονιά της όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής της (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο στα προσωπικά της τα πράγματα φαίνεται πως είναι λίγο μπερδεμένα (δείτε εδώ ποιο είναι το καλύτερο δώρο που πήρε), εφόσον φαίνεται πως έχει μία ολοκαίνουρια σχέση με τον Βαγγέλη Ροδόπουλο (δείτε εδώ ποιος είναι και τι δουλειά κάνει), αλλά ο πρώην της, Φίλιππος Τσαγκρίδης εμφανίστηκε ξανά στη ζωή της.

Γι' αυτό, λοιπόν, εκείνη συνεχίζει να επικεντρώνεται στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, στην οποία θα βρεθούν δύο εκλεκτοί καλεσμένοι την Δευτέρα 2/1/23 με την νέα χρονιά, τους οποίους πολλοί θα ήθελαν να κλείσουν, αλλά μόνο εκείνη τους κατάφερε.

Η ανακοίνωση του ALPHA για την Κατερίνα Καινούργιου

Και εορταστική διάθεση και κοπή βασιλόπιτας και λαμπερούς καλεσμένους και αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολύ τραγούδι!

Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τους Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου στα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και η κουβέντα τους ήταν απολαυστική. Αποκάλυψαν τους λόγους που είπαν «ναι» στην πρόταση που τους έγινε για τη συμμετοχή τους στη σειρά, μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες από τη «νύχτα», για τα παιδιά τους, τα επαγγελματικά τους σχέδια και έδωσαν τις ευχές τους για το 2023.

Οι ορκισμένοι εχθροί της Νύχτας, Στρατής και Χρήστος, δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στις εξελίξεις της σειράς που τάραξε τις νύχτες μας φέτος και στη μεγάλη αγάπη της ζωής τους τη Μαρίνα. Τελικά ποιος από τους δύο την αγάπησε περισσότερο;

Ακόμη: ο Νίνο σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του που θα συζητηθεί, η Τίνα Μεσσαροπούλου μιλά για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και η Τζένη Κατσίγιαννη απογειώνει τη διάθεση με τις μεγάλες της επιτυχίες.