Θωμαΐς Ανδρούτσου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με μαγιό στην παραλία τέλη Δεκέμβρη - "Σούσουρο" με την ανάρτηση της ηθοποιού

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Θωμαΐς Ανδρούτσου
Instagram / Θωμαΐς Ανδρούτσου

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου είναι μία ηθοποιός που έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές με τους ρόλους της, όπως για παράδειγμα στη σειρά "Η οικογένεια βλάπτει", όπου έπαιζε την κοκκινομάλλα και μεγαλύτερη κόρη του σπιτιού.

Ωστόσο, η ίδια δεν ασχολείται πια με την υποκριτική, αλλά έχει βρει μία εντελώς διαφορετική ασχολία η οποία την αναζωογονεί και, μάλιστα, μίλησε γι' αυτή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με μαγιό στην παραλία τέλη Δεκέμβρη η Θωμαΐς Ανδρούτσου

«Ασχολούμαι με το breathwork, αναπνέω με συγκεκριμένο τρόπο, με συγκεκριμένη τεχνική. Ο διαλογισμός λειτουργεί μέσα από την αναπνοή, αλλά αυτό είναι κάτι πιο συγκεκριμένο. Παίρνω με αυτόν τον τρόπο πληροφορίες από το υποσυνείδητο και αλλάζει τον προγραμματισμό μου από την παιδική μου ηλικία. Καταλαβαίνω την πραγματική μου ιστορία και στόχος είναι να με αγαπώ με απόλυτη αποδοχή σε όλα μου τα κομμάτια.

Ζοριζόμουν ψυχολογικά, δεν ένιωθα καλά. Ήμουν στριμωγμένη και στο χρόνο και στις γενικότερες συνθήκες, δεν είχα χαρά. Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και πάθαινα κρίσεις πανικού. Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο, γιατί έρχονται να μας δείξουν πως κάτι μας πιέζει.

Δεν μου λείπουν το θέατρο και η τηλεόραση, ούτε αναπολώ στιγμές. Έρχομαι σε πολύ πιο ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους σε σχέση με αυτή στο θέατρο. Δεν αποκλείω να ξαναβρεθώ μπροστά σε μια κάμερα ή σε σκηνή, αλλά αυτό που ζω τώρα είναι πιο ουσιαστικό για μένα. Οι προτάσεις δεν σταμάτησαν ποτέ, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αυτά που κάνω και να πάω για δεκάωρο γύρισμα», είπε.

Λίγο πριν τελειώσει και αυτή η χρονιά, η ηθοποιός αποφάσισε να συνεχίσει τον διαλογισμό της, αλλά δεν θέλησε να τον πραγματοποιήσει σε ένα από τα συνηθισμένα μέρη και έτσι σε αντίθεση με άλλους διάσημους οι οποίοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε χριστουγεννιάτικά και χιονισμένα μέρη (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Λονδίνο), εκείνη έφτασε στην θάλασσα.

Δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά το οποίο παρουσιαζόταν εντελώς άβαφη, με το μαγιό της, χωρίς ίχνος ρετούς και κατέπληξε τα πλήθη.

«Ελάτε να αναπνεύσουμε!!!! Καλή χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με σχόλια και μηνύματα από κόσμο που θαυμάζει την τολμηρή της κίνηση.