"Λιώνει" για τα μάτια της - Η αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην ανάρτηση της Λένας Δροσάκη

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν τρελά, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί ένα παιδί (Είναι έγκυος ξανά η ηθοποιός;). Μάλιστα, αυτό το διάστημα δίνουν έναν κοινό αγώνα κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ύστερα από όσα πέρασε η ηθοποιός εξαιτίας του.

Σε κάθε τους εμφάνιση, αλλά και συνέντευξη, εκφράζουν πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλο, ωστόσο οι φορές που τους βλέπουμε να "ανοίγονται" στα social media δεν είναι πολλές. Την εξαίρεση, βέβαια, έκανε ο ηθοποιός, ο οποίος στην τελευταία ανάρτηση της καλής του άφησε το πιο τρυφερό σχόλιο.

Το σχόλιο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην φωτογραφία της Λένας Δροσάκη

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο», είχε αποκαλύψει η Λένα Δροσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, φοβήθηκα, πέρασα δύσκολα, δεν ήταν κάτι εύκολο αλλά τώρα νιώθω ευλογημένη που μου συνέβη παρά τις δυσκολίες. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και εξελισσόμαστε. Όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα ή τα έχουμε εύκολα στο μυαλό μας παραμένουμε επιπόλαιοι, σαν να μη σεβόμαστε και νιώθω ότι οι δυσκολίες μας εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους», εξομολογήθηκε για την μητρότητα.

Η ίδια, λοιπόν, είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία οικογενειακή στιγμή τους και στην λεζάντα έγραψε μία πολύ συγκεκριμένη φράση όλο νόημα. Πολλοί έσπευσαν να της απαντήσουν από κάτω, αλλά το μήνυμα του έρωτά της ξεχώρισε.

«…Δεν μπορείτε να ξέρετε πόσο αγωνίστηκα πριν λυγίσω... Ν.Χ», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Instagram / Λένα Δροσάκη

«Ήμουν εκεί για να σε βλέπω να αγωνίζεσαι… ηρωίδα μου!», της απάντησε στα σχόλια ο σύζυγός της και άντρας της ζωής της.