«Είχα συζητήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη...» - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τη συνεργασία τους πριν την δίκη

«Δεν δουλεύω σε μια τράπεζα, ήταν οι συνθήκες πανδημίες και είχα κλείσει μια δουλειά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχα συζητήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη...» - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τη συνεργασία τους πριν την δίκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει τεράστια αδυναμία και αγάπη στην σύζυγό του Λένα Δροσάκη. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019, όπου παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ Βενετίας και στην πρεμιέρα της ταινίας "Ενήλικοι Στο Δωμάτιο" του Κώστα Γαβρά, στην οποία ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον τέως πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα το 2020, ενώ απέκτησαν στις 21 Ιουλίου του ίδιους έτους το γιο τους που σήμερα είναι δυο ετών - δείτε φωτογραφίες του.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λοιπόν, βρίσκεται από το πρώτο λεπτό στο πλευρό της Λένας Δροσάκη που κατηγορεί μεταξύ άλλων γυναικών τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση (δείτε εδώ την κατάθεση της). Μάλιστα, η ηθοποιός είχε πει στον σύζυγό της από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους τι έχει συμβεί.

«Ήταν δύσκολο. Ήταν μια περιγραφή που έβλεπες τον άνθρωπο σου... αν και ήμασταν πολύ λίγο χρονικό διάστημα μαζί, να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Οπότε το μόνο που μπορούσες να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίξεις τίποτα άλλο», είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Οι νέες δηλώσεις του Μπουρδούμη για την Λένα Δροσάκη

Σε νέες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Λένα Δροσάκη όταν γέννησε το γιο τους, αλλά και για τη συνεργασία που είχε μαζί του στην σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, ενώ γνώριζε τι έχει συμβεί.

«Ήταν ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, μέσα σε όλα αυτά τον ερχομό του παιδιού μας, την πανδημία τις δυσκολίες. Όπως κάθε οικογένεια έχει τα προβλήματα της και έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε. Το αντιμετωπίζουμε και η στάση μας το αποδεικνύει καθημερινά», αποκάλυψε σχετικά με την Λένα Δροσάκη.

Όσον αφορά στην κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια, είπε πως ήταν συγκλονιστική.

«Ήδη είχα ξεκινήσει να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες», ανέφερε, ενώ συνέχισε: «Είμαστε επαγγελματικές και κάνουμε τη δουλειά μας, δεν γινόμαστε φίλοι επειδή παίζουμε μαζί σε ένα σήριαλ».

Ενώ αποκάλυψε: «Δεν έκαναν ποτέ παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν σημαίνει κάτι ότι φωτογραφιζόμαστε μαζί».