Ντυμένοι αρκουδάκια: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή με την κόρη τους

Αξιολάτρευτοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που πριν από λίγες ημέρες μπήκε στο σπίτι τους και έφερε τα πάνω κάτω. Μπορεί οι πρώτες ημέρες να ήταν αρκετά δύσκολες για τη νεαρή μανούλα, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με πρωτόγνωρα συναισθήματα και καταστάσεις, όμως πλέον δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Εγώ, επειδή οι ορμόνες μου ήταν πολύ καλές μαζί μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κάποια στιγμή που σε ένα βίντεο μιας vlogger το είχα ακούσει το είχα προσπεράσει γιατί έλεγα “εγώ μια χαρά, οι ορμόνες μου μού έχουν φερθεί τέλεια”. Μου συνέβη αυτή η θλίψη, όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο, γιατί ήταν η επιστροφή κιόλας στο συνηθισμένο μας κανονικό περιβάλλον, σε μια εντελώς όχι συνηθισμένη κανονική συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα…

Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και της διαταραχής μου με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές μ' αυτό και είχα ήδη ειδοποιήσει το περιβάλλον μου ότι “θέλω να ξέρετε, να με παρακολουθείτε κι εμένα λιγάκι μετά την εγκυμοσύνη”.

Είχα πει στον ψυχολόγο μου “θέλω να κοιτάξουμε να δούμε μη συμβεί καμιά επιλόχειος και αν συμβεί να την αντιμετωπίσουμε” δηλαδή δεν με φόβιζε. Απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Εάν κρατήσει αυτό το συναίσθημα της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή ξεκινάς με ένα πάρα πολύ χαρούμενο συμβάν και γεγονός και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ χαρούμενοι γύρω σου και και και είναι λίγο παράταιρο να νιώθεις εσύ μόνος σου τη θλίψη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, πριν λίγες μέρες σχετικά με τις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή και το παιδί τους

Στις 27/12 η ίδια είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με λίγους φίλους της που έκαναν ησυχία για να κοιμηθεί το μωρό της (δείτε εδώ τι ευχή έκανε όταν έσβησε την τούρτα), αλλά μιας που σε λίγες ώρες μπαίνει ο καινούριος χρόνος, η επιχειρηματίας βρήκε μία άλλη αφορμή για να γιορτάσει.

Έτσι, ντύθηκε αρκουδάκι, όπως και ο σύντροφός της και το παιδί τους και φωτογραφήθηκαν για να καλωσορίσουν το νέο έτος με τον πιο γλυκό τρόπο!

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά 202ΔΥΟ και υποδεχόμαστε την καινούργια 202ΤΡΕΙΣ! οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Μαίρη Συνατσάκη Ίαν Στρατής παιδί
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη