Ούτε δύο δευτερόλεπτα - Το βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου με την εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ούτε δύο δευτερόλεπτα - Το βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου με την εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προετοιμάζονται για το Survivor All Star και το κοινό έχει πολύ μεγάλη αγωνία να μάθει ποια είναι η αλήθεια για την σχέση τους, η οποία δεν θα μπορεί να κρυφτεί πια, μόλις φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο και ανοίξουν οι κάμερες για το παιχνίδι.

Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τι συμβαίνει μεταξύ τους, αλλά ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για τον φημολογούμενο νέο σύντροφο της δημοσιογράφου (δείτε εδώ ποιος είναι και τα πρώτα σχόλιά τους στα social media), ενώ οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είναι, αν όχι ανύπαρκτες, ελάχιστες.

Το βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου με την απειροελάχιστη εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Τις προάλλες, για παράδειγμα, οι πιο κοντινοί της άνθρωποι αποφάσισαν να της κάνουν μία έκπληξη για να την αποχαιρετήσουν λίγο πριν εκείνη φύγει για τα "ξένα" για άλλη μία φορά και έτσι, συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι της, χωρίς προειδοποίηση και της έφτιαξαν και μία τούρτα, που είχε πάνω την γάτα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και θα της λείψει πολύ.

Η ίδια έκανε γνωστή την κίνηση των φίλων της δημοσιεύοντας ένα βίντεο και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Πέμπτης 29/12, από τα οποία λείπει ο φερόμενος πρώην της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Εκείνος, από την άλλη πλευρά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με στιγμές του από όλη τη χρονιά, με στόχο να αποχαιρετήσει το παλιό και να καλωσορίσει το νέο έτος και σε αυτό δεν φαίνεται να υπάρχει η "καλή" του.

Παρά μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα φαίνεται ένα κορίτσι που περνά μπροστά από την κάμερα και γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για εκείνη, διότι τα τατουάζ που έχει στο χέρι της είναι χαρακτηριστικά.

«Bye bye 2022! Ευχαριστώ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και οι φίλοι του, αλλά και οι θαυμαστές του γέμισαν τα σχόλια με ευχές.