Δεν θα μπορούσε να είναι πουθενά αλλού - Στην αγκαλιά του Γιάννη Ποιμενίδη η Ευγενία Σαμαρά πριν μπει το νέο έτος

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης μετρούν πολλά χρόνια σχέσης. Επομένως, κάθε γιορτή την περνούν μαζί (δείτε εδώ το ανατρεπτικό δέντρο που στόλισαν για τα Χριστούγεννα). Δεν συζητούν πολλές φορές δημόσια τα προσωπικά τους ούτε πραγματοποιούν πολλές εμφανίσεις στο "γυαλί", ωστόσο μέσα από τα social media τους βλέπουμε αρκετά συχνά τρυφερές στιγμές τους ως ζευγάρι.

Ο γνωστός ηθοποιός, πριν από λίγο καιρό, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life, όπου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως υπάρχουν οι ήδη σκέψεις προκειμένου να δημιουργήσει την δική του οικογένεια δίπλα στην Ευγενία Σαμαρά (δείτε εδώ τι απάντησε η ίδια).

Γιατί θέλησες να γίνεις ηθοποιός;

Χάρη στο σινεμά. Έβλεπα ταινίες από μικρή ηλικία και όλο αυτό το παραμύθι με έψησε. Ήθελα να είμαι μέρος του με οποιονδήποτε τρόπο.

Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης

Με την σύντροφό σου, Ευγενία Σαμαρά έχετε συνυπάρξει επαγγελματικά. Πώς είναι ως συνεργάτης;

Έχουμε συνυπάρξει στη σειρά του ANT1, «Παρθένα Ζωή» και στο «Όσο Έχω Εσένα» για λίγο στον ΣΚΑΙ. Είναι μαγική συνεργάτις, εξαιρετικά ταλαντούχα ευφυέστατη, με τρομερές αντοχές στη δουλειά μας και με μια αντίληψη για το αντικείμενο που δεν έχω συναντήσει ποτέ!

Υπάρχουν σκέψεις για παιδί και οικογένεια;

Φυσικά και υπάρχουν, αυτά τα θέματα όμως δεν σηκώνουν προγραμματισμό, συμβαίνουν από ανάγκη.

Τι ονειρεύεσαι;

Θέλω να ζω ελεύθερος, πλάι στον άνθρωπο που αγαπώ. Σε μια κοινωνία που έχει ως γνώμονα την ισότητα, την αγάπη και τον σεβασμό. Μακριά από φανατισμό και από σκοτάδι.

Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη πριν την αλλαγή του χρόνου

Το Σάββατο 31/12, λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος, η ηθοποιός θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον καλό της, διότι δεν θα μπορούσε να "κλείσει" η χρονιά με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέρα από την δική του αγκαλιά.

Μάλιστα, έκανε και έναν μικρό απολογισμό και έδωσε τις συμβουλές της στο κοινό που την παρακολουθεί, ώστε το νέο έτος να τους φέρει μόνο καλά!

«Έκανα ένα ανάποδο σκρολ στην μνήμη του κινητού μου αλλά και του μυαλού μου και τσουπ εμφανίστηκε μπροστά μου η σωστή φωτογραφία.

Το ‘22 ήρθε με πολλά δώρα και με πολλά μαθήματα και πολύ το ευχαριστώ.

Εύχομαι σε όλους μας υγεία και αφθονία. Να αγκαλιάζετε τους ανθρώπους σας σφιχτά, να σκαρφαλώνατε πάνω τους και να πετάτε ψηλά και μετά να τους στηρίζετε για να πετούν και αυτοί.

Και μια που είμαστε σε φάση πετάγματος, ΠΕΤΑΞΤΕ και τους φόβους μακριά, γιατί από εκεί πηγάζει ο θυμός μας και ο πόνος μας. Η αγάπη να είναι η μόνη απάντηση σε κάθε ερώτημα. Καλή μας χρόνια», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ευγενία Σαμαρά Γιάννης Ποιμενίδης
Instagram / Ευγενία Σαμαρά