Στην Κρήτη άλλαξε χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την σύζυγό του, Μαρέβα και τα παιδιά τους - Η οικογενειακή φωτογραφία τους

Οι ευχές του πρωθυπουργού για το νέο έτος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ δεμένη και όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά, Δάφνη, Κωνσταντίνο και Σοφία και πολύ συχνά πραγματοποιούν όλοι μαζί κοινές εξόδους (δείτε εδώ που τους τσάκωσε πρόσφατα ο φακός του YOU).

Πρόσφατα, μάλιστα, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην ραδιοφωνική ψυχαγωγική εκπομπή του Sfera Fm με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο και αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που τσακώνεται με τη σύζυγό του.

«Η μεγάλη διαφορά είναι η θέρμανση ή η ψύξη», είπε για τη θερμοκρασία που θα μπαίνει το κλιματιστικό και το αν αυτό είναι καινούργιας τεχνολογίας και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Εδώ διαφωνούμε και με τη γυναίκα μου, εμείς τσακωνόμαστε πάντα για το air condition.

Αλλά επειδή τώρα έπρεπε να βάλω… Βάζαμε το air condition στους 25 και στους 26 βαθμούς και εγώ ζεσταινόμουν, αντίθετα το χειμώνα θα πάμε δυο βαθμούς (πιο κάτω). Το να ρίξεις τη θερμοκρασία ή να την αυξήσεις ανάλογα δυο βαθμούς κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. Όπως κάνει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά -και για αυτό και το πρόγραμμα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία- η αντικατάσταση του» είχε αποκαλύψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την οικογένειά του παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ο ίδιος λοιπόν φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισε να περάσει οικογενειακές στιγμές στην Κρήτη. Η υψηλή για μήνα Δεκέμβριο θερμοκρασία, τον οδήγησε για μια βόλτα στη θάλασσα. Μαζί με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, επισκέφθηκαν γνωστή παραλία των Χανίων (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Στο όμορφο νησί όμως άλλαξε και χρονιά και μάλιστα το βράδυ της παραμονής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε στο instagram του μια φωτογραφία που τον βλέπουμε να ποζάρει με την σύζυγό και τα παιδιά τους και ταυτόχρονα έστειλε και τις ευχές του για το νέο έτος.

«Καλή χρονιά!!! Με υγεία, και ευτυχία», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο πρωθυπουργός.