Επέστρεψε στο instagram μετά από καιρό η Αντελίνα Βαρθακούρη - Η φωτογραφία που δημοσίευσε για το νέο έτος

Έστειλε τις ευχές της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / adelina_varthakouri
instagram / adelina_varthakouri

Τόσο από τα social media όσο και από τα φώτα της δημοσιότητας έχει απομακρυνθεί τους τελευταίους μήνες η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, όπου παρουσίαζε εκπομπή με τον Χάρη Βαρθακούρη (με την οποία μάλιστα είχε δημιουργηθεί ένας μικρός χαμός), θέλησε για δικούς της λόγους να αποτραβηχθεί εντελώς.

Δημόσιες εμφανίσεις δεν πραγματοποιεί, ούτε όμως και αναρτήσεις με το πρόσωπο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο μια και σε αυτή κάλυπτε τα μαλλιά της. Μάλιστα, ο σύζυγος της Χάρης Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει πως πλέον είναι εντελώς διαφορετική αφού έχει βάψει τα μαλλιά της στο φυσικό της χρώμα.

Ωστόσο, με αφορμή την έλευση του νέου έτους, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να προχωρήσει σε μια ανάρτηση όλο νόημα, στέλνοντας έτσι τις ευχές της για το 2023. Συγκεκριμένα, δεν βλέπουμε την ίδια να ποζάρει από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, καθώς επέλεξε αντί αυτού να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μιας μάνας η οποία θηλάζει το παιδί της μαζί με ένα τετράποδο ζώο προκειμένου να τονίσει τη σημασία της υγείας και της αγάπης.

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για το νέο έτος

«Ένας κόκκος άμμου είμαι κι ο χρόνος μου ελάχιστος μπροστά στην αιωνιότητα. Μόνο η αγάπη θα δώσει γαλήνη στην καρδιά και η ελευθερία στο νου… μόνο έτσι αξίζει το ταξίδι. Τόσο αδιάφορο και μικρό το εγώ… τόσο τεράστιας σημασίας το ΕΜΕΙΣ για ένα καλύτερο αύριο. Η υγεία δεν είναι δεδομένη και την εύχομαι σε όλους μας, την αγάπη όμως μπορούμε να την προσφέρουμε απλόχερα όλοι μας!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2023!Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους με τις πιο θερμές ευχές μου και αμέτρητη αγάπη! Οικογένειά μου δεν μετρώ τις χρονιές μαζί σας…διεκδικώ και παλεύω για το για πάντα…σας λατρεύω και σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Αντελίνα Βαρθακούρη.