Χαζομπαμπάς ο Δημήτρης Παππάς - Το βίντεο της Άννας Μπεζάν με την κόρη τους που "ξετρέλανε" το Instagram

"Λιώνουν" για την μικρή τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Μπεζάν πριν από λίγους μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας έκτοτε και όλα "γυρίζουν" γύρω από την μικρή τους κόρη (δείτε εδώ το σώμα της νεαρής μανούλας 3 μήνες μετά την γέννα).

Την περίοδο των γιορτών οι δύο γονείς δημιούργησαν έναν μικρό Χριστουγεννιάτικο παράδεισο για το παιδί τους και καθημερινά μοιράζονται στιγμιότυπα από την ρουτίνα τους στα social media ξετρελαίνοντας το κοινό που τους παρακολουθεί και ανυπομονεί να δει το μικρό αυτό πλασματάκι.

Η τρυφερή ανάρτηση της Άννας Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δική μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινακι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια.

Ευχαριστούμε πολύ το ΙΑΣΩ και όλο το προσωπικό για την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστώ τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της πρόσφατης ανάρτησής της η Άννα Μπεζάν.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού

Το βίντεο της Άννας Μπεζάν κατά την διάρκεια του τοκετού

Το Σάββατο 31/12, λίγες ώρες πριν αλλάξει η χρονιά, η ίδια δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά το οποίο φαίνεται ο καλός της ως χαζομπαμπάς, την ώρα που πιάνει τα ποδαράκια της κόρης του ενώ εκεί του δίνει μικρές κλωτσιές. Το ζευγάρι απολαμβάνει το θέαμα και "λιώνει".

«Μπέμπα κλώτσα τον», σημείωσε η ίδια και γέμισε το προφίλ της με μηνύματα και like.