«Το 2022 μου χάρισε αυτό το μικρό πλάσμα...» - Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Γιώργου Τσούλη με την σύζυγο και τον γιο τους

Συγκίνησε με τα τρυφερά του λόγια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Τσούλης
Instagram / Γιώργος Τσούλης

Ο Γιώργος Τσούλης λίγους μήνες μετά τον γάμο του με την σύντροφό του (δείτε εδώ το "κράξιμο" που έφαγε από την Μενεγάκη για την πρόσκληση) απέκτησε το πρώτο του παιδί και τα συναισθήματά του είναι απερίγραπτα. Βιώνει μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, η οποία μπορεί να έχει δυσκολίες, αλλά του γεμίζει την ψυχή με χαρά.

«Είμαι τρελαμένος, δεν υπάρχουν λόγια! Εσύ με καταλαβαίνεις και ο κόσμος στο σπίτι με καταλαβαίνει. Παιδιά είναι κάτι πιο πάνω και από εμάς. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Εν τω μεταξύ δεν μου μοιάζει πολύ και λέω μήπως έχω κάνει λάθος. Ήταν να πάμε στο νοσοκομείο 5:30 το πρωί.

Έβλεπα τους άλλους μπαμπάδες να περιμένουν καθιστοί. Εγώ που να κάτσω; Ήμουν πάνω κάτω, με το που ακούω τον κωδικό μου, έπιασα έναν μπαμπά και λέω που να πάω; Μέχρι να πάω εκεί, η απόσταση ήταν τεράστια. Έχω φόρτιση. Είμαι λίγο περήφανος, έκλαιγα όταν ήμουν μόνος μου και σκεφτόμουν τι δημιουργήσαμε. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν με ενημέρωσαν ότι η μητέρα και το παιδί είναι καλά. Ήμουν χαμένος όταν μου το έφεραν, δεν ήξερα τι να κάνω.

Δεν μου έμοιαζε και σκέφτηκα να το στείλω για DNA. Του μιλούσα και του έλεγα καλωσόρισες! Το σώμα της γυναίκας είναι θαυμάσιο, είναι μαγικό όλο αυτό. Ό,τι και αν έχω καταφέρει στην καριέρα μου, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το θαύμα» εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Μάλιστα, αργότερα αποκάλυψε: «Χθες έλεγα στη γυναίκα μου μόνο ναι… Όταν έφευγα από το νοσοκομείο το βράδυ μέσα στο αμάξι συγκινούμουν, γιατί έβλεπα το παιδάκι που χασμουριόταν, που φτερνιζόταν, που ήταν τόσο γλυκά όλα στο παιδάκι μου, που είπα στον εαυτό μου που ότι κι αν έχω κάνει στη δουλειά μου, στην καριέρα μου, ό,τι χαρά και να μου έχει δώσει η δουλειά μου και ό, τι πρόκειται να μου δώσει αυτή η δουλειά δεν πρόκειται να συγκριθεί με αυτό το θέμα… και εσείς που είστε γονείς με καταλαβαίνετε… Δεν συγκρίνεται ό,τι και να μας φέρει η ζωή, όσα λεφτά και να μας φέρει η ζωή, το λέω και ανατριχιάζω… είναι ένα θαύμα…», είχε δηλώσει στην εκπομπή του MEGA, Ελένη.

Με την Μενεγάκη να αναφωνεί: «Ήσουν έτοιμος να γίνεις μπαμπάς».

Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Τσούλη με την οικογένειά του

Αφού, λοιπόν, ξεκίνησε το νέο έτος, ο διάσημος σεφ θέλησε να προχωρήσει σε μία δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για όλα όσα του έδωσε το 2022, αποχαιρετώντας έτσι αυτή την μαγική χρονιά για τον ίδιο και την οικογένειά του και καλωσορίζοντας έτσι όσα θα έρθουν φέτος.

«Το 2022 μου χάρισε αυτό το μικρό πλάσμα που κρατάω στα χέρια μου, τον γιο μου! Όλες οι χαρές και οι επιτυχίες μέχρι τώρα στη ζωή μου, δεν συγκρίνονται με την ευτυχία της γέννησης του παιδιού μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να είναι πάντα υγιή και με αυτό το αθώο χαμόγελο στα προσωπάκια τους! Στους μεγαλύτερους εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχία μέσα από την καρδιά μου! Καλή Χρονιά σε όλους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και πλήθος κόσμου έσπευσε να αφήσει ένα σχόλιο στην ανάρτησή του.

Γιώργος Τσούλης οικογένεια
Instagram / Γιώργος Τσούλης