Ξετρελάθηκαν όλοι - Η κόρη της Δούκισσας Νομικού "έκλεψε την παράσταση" με το βίντεο που δημοσίευσε η περήφανη μανούλα

Η μικρή Αναστασία έστειλε τις ευχές της για το νέο έτος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξετρελάθηκαν όλοι - Η κόρη της Δούκισσας Νομικού

Είναι η πρώτη ημέρα του 2023 και οι διάσημοι ένας ένας μέσα από τα social media τους έχουν αρχίσει να στέλνουν τις δικές τους ευχές στο κοινό τους για το νέο έτος. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού, η οποία από την παραμονή είχε αρχίσει τις αναρτήσεις σχετικά με τους στόχους της για φέτος και όλα όσα θέλει να πραγματοποιήσει, έστειλε τις ευχές τις με τον πιο μοναδικό τρόπο (δείτε εδώ την βάφτιση των παιδιών της).

Δημοσίευσε, δηλαδή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία ζητώντας από το κοινό που την παρακολουθεί να γράψουν τις δικές τους σκέψεις και βλέψεις για την νέα αρχή που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες και υποσχέθηκε πως θα απαντούσε και η ίδια.

Το βίντεο της Δούκισσας Νομικού με την μικρή Αναστασία που "έριξε" το Instagram

Δούκισσα Νομικού ανάρτηση

Έτσι, το μοντέλο επέστρεψε μετά από λίγη ώρα με ένα στόρι κατά το οποίο αποκάλυψε τι είναι αυτό που λέει κάθε χρόνο πως θέλει να κάνει, αλλά πάντα το αμελεί και εν τέλει δεν το αρχίζει ποτέ.

«Ναι, είμαι έτοιμη. Πιο έτοιμη από ποτέ. Κρατάω τα όμορφα που έδωσαν χαρά στην ψυχή μου, αλλά και τα δύσκολα που έδωσαν ένα καλό μάθημα στο μυαλό μου. Την επόμενη φορά θα ξέρω. Τη νέα χρονιά θέλω να συνεχίσω όσα κάνω συν να μάθω πιάνο και μια ξένη γλώσσα. Κάθε χρόνο το λέω. Φέτος θα το κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού στόχος

Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο με φωτογραφίες και άλλες στιγμές που απαθανάτισε με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους και δήλωσε την ευγνωμοσύνη της για όλα όσα της "χαρίστηκαν" φέτος: «2022 Σ’ ευχαριστώ», σημείωσε στο προφίλ της.

Την Κυριακή 1/1 ωστόσο, προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση κατά την οποία δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο, αυτή τη φορά με την μικρή της κόρη όμως (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει τα δύο της παιδιά), και μαζί ευχήθηκαν στους ακόλουθούς της να έχουν μία καλή χρονιά. Η φωνή της μικρής Αναστασίας έκλεψε την παράσταση και όλοι "τρελάθηκαν" και άρχισαν να στέλνουν μηνύματα αγάπης στο διάσημο μοντέλο.

«Καλή χρονιά», ακούγεται να λέει η μικρή Αναστασία, με τη Δούκισσα Νομικού να προσθέτει: «Καλή χρονιά από την Αναστασία και εμένα».