Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς - Τι συνέβη

Η ανάρτηση μέσα από την κλινική

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν "κλείσει" το 2022, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δημιούργησε το δικό της ίδρυμα, είχε προγραμματίσει ένα ακόμη χειρουργείο, το οποίο ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 12/12, η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αντιμετώπιζε ένα θέμα το οποίο δεν της επέτρεπε να κάνει εισαγωγή.

Εξήγησε, δηλαδή, πως κόλλησε κορωνοϊό, χωρίς να αναφέρει ποια είναι η κατάσταση της υγείας της, τόνισε όμως πως τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο σπίτι της, μέχρι να συμπληρωθούν οι απαραίτητες ημέρες της καραντίνας.

Στο νοσοκομείο την Πρωτοχρονιά η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Ο Covid είχε άλλα σχέδια για εμένα… οπότε προς παρόν άκυρο το χειρουργείο. Επέστρεψα σπίτι για καραντίνα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου covid

Μέχρι την ώρα που θα μπορούσε να μπει ξανά στην κλινική και να πραγματοποιήσει το χειρουργείο της, η ίδια παρέμενε ενεργή στα social media, κάτι που όμως μετάνιωσε, καθώς οι ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονες με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στο προφίλ της στο Tik Tok.

Η μέρα του χειρουργείου, λοιπόν, έφτασε, αλλά το timing δεν είναι το πιο ωραίο. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπήκε ξανά στο νοσοκομείο και το δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram με μία φωτογραφία της με την οποία θέλησε να ευχηθεί στο κοινό που την παρακολουθεί για τη νέα χρονιά, δίνοντας δύναμη σε όσους δίνουν "μάχη", όπως και εκείνη, για την υγεία τους.

«Καλή και όμορφη χρονιά σε όλους. Εμένα με βρήκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο όλα καλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους παλεύουν με την υγεία τους όλα θα πάνε καλά. Με αγάπη Ιωάννα», σημείωσε και πλήθος κόσμου της έστειλε μήνυμα για να δείξει την στήριξή του.

Ιωάννα Παλιοσπύρου νοσοκομείο