«Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού» - Είναι έγκυος και μίλησε στην κάμερα του Happy Day

Περιμένει με χαρά το πέμπτο της παιδάκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού» - Είναι έγκυος και μίλησε στην κάμερα του Happy Day

Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται, μάλιστα, φάνηκε πάρα πολύ στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, όπου παραχώρησε συνέντευξη λίγους μήνες πριν υποδεχτεί στον κόσμο το παιδάκι της, του οποίου δεν θέλει να μάθει το φύλο μέχρι να έρθει στην ζωή.

«Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 12. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε. Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό. Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά», είχε πει πριν μερικές ημέρες μιλώντας στο Πρωινό μας - δείτε εδώ.

Το φύλο του μωρού και η νέα εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz

Η μανούλα το 2007 αρραβωνιάστηκε τον Στάθη Ταβλαρίδη και έκτοτε παράτησε το μόντελινγκ για πάντα, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009. Μαζί απέκτησαν δυο παιδιά, όμως η σχέση του μοντέλου με τον άντρα της κλονίστηκε και χώρισαν το 2014.

Ξαναέφτιαξε τη ζωή της, λοιπόν, με τον Γιάννη Περογιαννάκη με τον οποίο έχουν ήδη αποκτήσει δυο παιδιά και τώρα περιμένουν το τρίτο.

Σπούδασε μπαλέτο και γυμναστική για οχτώ χρόνια στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, όμως, το μόντελινγκ της "έκλεψε" την καρδιά και πέρα από την εκλογή της ως Miss Hellas εκπροσώπησε την χώρα μας και στα καλλιστεία του Λονδίνου, Miss Κόσμος.

Για λίγο διάστημα έζησε στο Λονδίνο, μέχρι που ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους και έπειτα έγινε εθελόντρια στους Καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γεωργιάδου...

«Θέλουμε να μην ξέρουμε τι είναι. Καλύτερα όταν έρθει εκείνη την στιγμή. Βέβαια προετοιμάζω εγώ τα πολύ μικρά τα ζουζουνάκια, ότι δεν πειράζει αν είναι αγόρι αν είναι κορίτσι, ο θεούλης ότι μας φέρει», εξομολογήθηκε στην δημοσιογράφο του Happy Day και συνέχισε «Προαίσθημα δεν έχω, θέλω όμως να είναι αγοράκι».