Σήμερα είναι 13 ετών και δεν έχει καμία σχέση με το τότε κοριτσάκι - Καστανή καλλονή η πρωταγωνίστρια της Elif

Άλλος άνθρωπος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σήμερα είναι 13 ετών και δεν έχει καμία σχέση με το τότε κοριτσάκι - Καστανή καλλονή η πρωταγωνίστρια της Elif

Η σειρά Elif που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του STAR είχε καταφέρει να αποσπάσει τα βλέμματα του κοινού (παρόλο που δεν πήγαινε καλά σε τηλεθέαση) και όλοι περίμεναν πως και πως να δουν τι θα συμβεί τελικά στο τελευταίο επεισόδιο, αφού σε κάθε κύκλο πέθαιναν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί.

Σταθερή αξία όμως σε κάθε σεζόν ήταν η Μελέκ και η Ελίφ. Μητέρα και κόρη είχαν περάσει από σαράντα κύματα όπου επιτέλους έφτασε το τέλος.

Όπως είδαμε στο φινάλε, η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματζιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την πρώην κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ.

Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ.

Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματζιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Πως είναι όμως σήμερα η μικρή Elif

Το κοριτσάκι που γνωρίσαμε σχεδόν μωρό στην σειρά, μεγάλωσε πολύ και πλέον είναι 13 ετών. Μάλιστα έγινε και θεία, αφού η αδερφή της περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Όπως είδαμε σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Instagram, η Isabella Damla Güvenilir είναι μια κούκλα και μοιάζει μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Elif πως είναι σήμερα

TAGS